Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Problem sa karburatorom Weber (2v) DFTM

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
intelcore2quad
Poruka: 14
Član foruma od: četvrtak, 31. mar. 2011. u 00:47h

Problem sa karburatorom Weber (2v) DFTM

Poruka od intelcore2quad » četvrtak, 31. mar. 2011. u 01:15h

Ćao ljudi imam 1 problem sa fiestom 1.4 CVH motor 90 god,problem je u stvari sa karburatorom weber (2v) dftm,problem je sledeći: prvo je auto palio normalno do pre neki dan,kad se krene u vožnju i kad se malo doda gas auto trokira kao da radi na 3 klipa,a kad se vozi pod malim gasom sve je ok...ja se iznerviram pa pogledam karburator i video sam da preliva,međutim rešim ja prelivanje,ali posle toga situacija bila još gora,neće da radi na ler a kad se doda gas motoru je potrebno da zavrti motor (kao da se zaleće) uz trokiranje ...podešavao sam sa zadnje strane smešu i kad zavijem do kraja šraf malo se bolje ponaša ali to je daleko od dobrog...kablovi,svećice i komplet paljenje je sasvim ok...ne poznajem mnogo karburatore,pa me interesuje koliko košta popravka gore pomenutog karburatora...Molim za pomoć od stručnjaka koji dobro poznaje pomenuti karburator...pozz svima

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Re: Problem sa karburatorom Weber (2v) DFTM

Poruka od Dusan64 » četvrtak, 31. mar. 2011. u 15:14h

Verovatno plovak nisi dobro ustelovao. Ali idi u neki karburator servis,icice mnogo bolje i manje ce trositi ako ga sredis lepo,to se uvek isplati.

intelcore2quad
Poruka: 14
Član foruma od: četvrtak, 31. mar. 2011. u 00:47h

Poruka od intelcore2quad » petak, 1. apr. 2011. u 00:53h

jel ima još neko neki predlog?

van
VIP
Poruka: 9043
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » petak, 1. apr. 2011. u 10:08h

Da stavis se montira neki analiyator izduvnih gasova , da ne bi bajao da li je smesa prebogata ili presiromasna .
Ako nece da radi na leru , ili je zapouseno ler kolo /dizna , ili si sraf za smesu poremetio , ili si iscupao neki vakum pa vuce fals vazduh

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“