Samo da obavijestim clanove da je lezaj SKF, kod distributera te firme u Banja Luci (da ga ne reklamiramo) pojeftinio sa 236 KM na 190 KM.
Informacija je od danas, pa ako neko ima potrebu može da sa radošću da ode i kupi, kao što sam i ja to uradio.
Samo da se zna, neki SKF artikli su poskupili a neki pojeftinili, nedavno.
ajd da cujem da je nesto danas pojeftinilo....zvuci nevjerovatno....
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
Pored Fordove mreže šta bi se još moglo uobziriti, tj. šta danas kruži po našem tržištu glede ležajeva? Poslije neke lijepe rupe pozdravio me je jedan zadnji :-).
Ja sam pre par dana zamenio zadnji desni lezaj (polovan) SKF na mom mondeu. Sve je bilo oko posle zamene, vise se ne cuje ali 2 dana kasnije upalila mi se lampica ABS-a. Da li je samo senzor u pitanju ili moze biti jos nesto da nevalja? Uzeo sam polovan zbig cene. 50e i 150e nije mala razlika. Lezaj je skinut sa mondea benzinca koji je dosao iz Svajcarske.
I uz to provjeriti da li je konektor ispravan...
Stoji da novca nikad dosta kad su auta u pitanju, no možda je rizično za 50 eura kupovati polovan ležaj, ako se već zna koliko košta nov.