Pre par dana kupio sam focusa mk1 1.8 tdci iz 2002. godine. Na njemu su trenutno alufelne r15 ali su razlicite zimke gume i napred su bfgoodrich 195/65 dok su pozadi tigar 195/60... Planiram da na te felne sada stavim letnje gume a da na zimu kupim celicne felne 14 i novi set zimskih guma ali to cu kad dodje vreme. Jel taj plan okej ili nesto gresim?
E sad, letnje gume bih 195/60 posto sam procitao da je to valjda najbolje. Koliko vidim po internetu cene su od 4000 pa na gore ali moram da kazem da pare na gume necu da stetim i voleo bih da budu sto kvalitetnije, da imaju i dobar odnos buke, potrosnje kao i ponasanje po kisi i klizavom...
Pa dajte neku preporuku za gume sa dobrim odnosom cena-kvalitet i gde da ih kupim ako imate preporuku?
Takodje, kad vec skidam ove stare gume koje cu da uvaljam, da se ne bih cimao sa prodajom preko oglasa i slicno da li vulkanizeri to rade pa da im odmah uvalim te gume? NAravno, izgubicu ja tu neku kintu jer od toga zive ali bolje nesto manje para ali bez muke

Hvala unapred!