Gume
- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Re: Gume
Odlicna kombinacija!kubura16v piše:...i zlatni srafovi,kao da znas sta hocu
Dva ruba od po 1 inch su 200 evrica![]()
A objavicu za koliko sam dobio felne,kad ih uzmem,da ne trcim pred rudu

Znam ljude koji su stavljali napred 1'', a pozadi 2.5". Nije mo mnogo interesovala cifra!

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
http://www.coningdoo.co.rs/putnicki-pro ... 690/Barum/
vidim ima tri vrste ovih guma ista marka model, ali razlika 5000 zasto, bas me interesjuju
vidim ima tri vrste ovih guma ista marka model, ali razlika 5000 zasto, bas me interesjuju

- darko darko
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?s ... 0&weiter=0
samo jedno pitanje, jel su ovo prave cene u austriji, ako jesu da kazem bratu ili nekom da mi posalje 4 komada, zar je toliko jeftinije u inostranstvu
samo jedno pitanje, jel su ovo prave cene u austriji, ako jesu da kazem bratu ili nekom da mi posalje 4 komada, zar je toliko jeftinije u inostranstvu
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Pa Darko, pogledaj koje su marke te jeftine od 57-90€...
I kod nas bi bile verovatno tako jeftine da ih ima u ponudi.
Nemoj da te navuče cena i lepota šare, verovatno su djubre. Tek od 100€ počinje nešto da valja...
I kod nas bi bile verovatno tako jeftine da ih ima u ponudi.
Nemoj da te navuče cena i lepota šare, verovatno su djubre. Tek od 100€ počinje nešto da valja...

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Cene jesu te.
Ali obrati paznju na marku i kvalitet guma. Ovo nije ni za biciklu, kamoli za auto.
Cene normalnih marki tj poznatijih brendova jesu malo nize, mada ne znacajno da ti se isplati cimanje, bar po mom misljenju... Mada ako bi te dostava kostala nista ili par desetina evra, isplati se.
Sent using Tapatalk
Ali obrati paznju na marku i kvalitet guma. Ovo nije ni za biciklu, kamoli za auto.
Cene normalnih marki tj poznatijih brendova jesu malo nize, mada ne znacajno da ti se isplati cimanje, bar po mom misljenju... Mada ako bi te dostava kostala nista ili par desetina evra, isplati se.
Sent using Tapatalk
Fiesta!!
- darko darko
prva i druga strana su neko djubre, a jel ste gledali trecu stranu pa dalje, sve su po 25 do 40 evra jeftinije pa i vise, 30 x 4 120 eva jetinije, tamo je barum jestinij za 40 evra, ja sam pustio poruku pa ako nadju nesto salju mi...
Poslednja izmena: darko darko, na dan nedelja, 8. jan. 2012. u 20:17h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
@darko
evo ti link pa uporedi indexe: http://www.4gume.com/o-gumama/oznacavanje/
evo ti link pa uporedi indexe: http://www.4gume.com/o-gumama/oznacavanje/
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- darko darko
cekajte ljudi pa bas to i hocu da kazem barum recimo kod nas najgori 8600 a najbolji xl je 13600, pa kod njih je xl 100 evra , pazi sada listam u hrvatskoj i bosni, svuda je jeftinije nego kod nas, svuda.
hvala za link, bas sam trazio oznake na gumama
bas mi je to trebalo
hvala za link, bas sam trazio oznake na gumama

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Kako je Barum tamo jeftiniji 40€ kad si ih ovde našao u Coningu za 8.700 din? Na ovom sajtu su 107€, doduše u W brzinskom indeksu i XL (što je tebi nepotrebno) i sa ˝felgenrippe˝ što ne znam šta bi konkretno značilo...

- darko darko
pa ta je kod nas identicna 13600 a ja sam je nasao za 99 evra, nacicu link, nebitno, pustio sam poruku burazeru, pa ako nadje nesto javice se i ponesce, ako onda nikom nista, mozda naleti nesto na akciji, videcemo, a mozda se nadje i nesto za dz ako je dobro polovno, videcemo,
- dule0911
-
Realno, ako te transport ne kosta mnogo, onda se isplati...
Ja bih uzeo XL po toj ceni samo ako ce se manje trositi, ako se trosi isto kao ova za 85€, uzeo bih ovu drugu.
Mada sumnjam da imaju vise od 1-2 od ovih guma na stanju, cim ima jedna zelena crta na sajtu. Kad sam tako zvao za one uniroyal zimske rekli su mi da imaju samo jednu gumu na stanju
Felgengripe je zastitni falc, mislim da ga sve barum imaju.
Sent using Tapatalk
Ja bih uzeo XL po toj ceni samo ako ce se manje trositi, ako se trosi isto kao ova za 85€, uzeo bih ovu drugu.
Mada sumnjam da imaju vise od 1-2 od ovih guma na stanju, cim ima jedna zelena crta na sajtu. Kad sam tako zvao za one uniroyal zimske rekli su mi da imaju samo jednu gumu na stanju

Felgengripe je zastitni falc, mislim da ga sve barum imaju.
Sent using Tapatalk
Fiesta!!
- darko darko
transport nece valjda da mi naplati, jesino ako nesto se zajebe na carini al zna on valjda, pa ako za 4 komada izadje 100 evra jeftinije, onda uzimam, ako je 50 necu da se zezam sigurno, rizikujem i itd
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8307
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Svuda je jeftinije nego kod nas. Čak i Tigrova Wintera u dimeziji 205/55/R16 je kod nas oko 8000 rsd, a u Bosni je 120KM (60 evra). Još ako uspete da povratite njihov PDV na granici ona je 50 evra komad. Malo li je 30 evra po komadu.
Ja lično sam uzeo u Bosni Sportiva gumu za 60 evra (sa povarćajem PDV-a) a kod nas se prodaje za 9000 rsd.
Razmišljao sam da li da uzmem 2 bolje ili sve 4 Wintere, ali me ljudi koju su već Sportivu ubediše da je za 10 evra razlike ovo mnogo bolja guma.
Još jedan razlog uzimanja iste je bio i ovaj članak:
http://www.vibardoo.com/slike/novosti/S ... ROAUTO.pdf
Gume koje sam uzeo su iz Portugala, dot 3811 - 4111, H94 i za sada sam zadovoljan njima.
Darko ako imaš mogućnosti da ti neko od preko donese gume, gledaj i uporedjuj isti tip gume.
Ja lično sam uzeo u Bosni Sportiva gumu za 60 evra (sa povarćajem PDV-a) a kod nas se prodaje za 9000 rsd.
Razmišljao sam da li da uzmem 2 bolje ili sve 4 Wintere, ali me ljudi koju su već Sportivu ubediše da je za 10 evra razlike ovo mnogo bolja guma.
Još jedan razlog uzimanja iste je bio i ovaj članak:
http://www.vibardoo.com/slike/novosti/S ... ROAUTO.pdf
Gume koje sam uzeo su iz Portugala, dot 3811 - 4111, H94 i za sada sam zadovoljan njima.
Darko ako imaš mogućnosti da ti neko od preko donese gume, gledaj i uporedjuj isti tip gume.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
dal da pazarim, ove su nema dalje sto se drzanja tice, jos su Run Flat http://www.kupujemprodajem.com/Gume-225 ... id=5770351
- dule0911
-
Da.
Bar tako citam po review-ovima na netu. A i skuplje su... Dobre jesu kad ispuste vazduh pri vecoj brzini u smislu da mozes bolje da kontrolises auto. Ali opet ni one ne smeju u toj situaciji brzo da se voze. Medjutim tada ces teze primetiti da su ispustile pa ces ih samo dodatno unistiti ako vozis brzo. Bar neko moje misljenje, nisam siguran da li je stvarno tako...
Bar tako citam po review-ovima na netu. A i skuplje su... Dobre jesu kad ispuste vazduh pri vecoj brzini u smislu da mozes bolje da kontrolises auto. Ali opet ni one ne smeju u toj situaciji brzo da se voze. Medjutim tada ces teze primetiti da su ispustile pa ces ih samo dodatno unistiti ako vozis brzo. Bar neko moje misljenje, nisam siguran da li je stvarno tako...
Fiesta!!
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
Sava Intesa HP 195-50-R15 ... sta mislite o tim gumama ? imam u ponudi 4kom polovne, vozene svega 2000km...
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam