Pisao sam na prethodnoj strani, ja odradio Continentalke kod njih, zavrseno sve u roku od pola sata, imali i na lageru, 4 rate dali

. DOT 3511. E sad, moguce je da nemaju sve ali im je sajt prilicno azuriran i cak i na sajtu postoji ona skala o dostupnosti, udjes na gumu i ispod ima zelena skapa (meni konkretno isti dan dopremili zadnje 4 sa Novosadskog puta na Kalemegdan gde sam ja trazio da mi ih montiraju). Posle 2 meseca jurenja guma i obilaska svih zivih vulkanizera i distributera, njihov sajt i ponuda su 2 koplja iznad ostalih. Nigde nisam video da je sajt toliko koristan sto se tice informacija i u principu precizan, bar sto se mog iskustva tice. Svi nesto imaju cenovnike od Juna meseca, bez preterivanja....E sad te ultra ultra niske cene su po defoltu ostale 1-2 gume, nerealno je da ce dati vise komada po takvim ciframa. Kao i u outlet radnju sa cipelama kad dodjes a cena 3 puta manja nego u radnji u Knezu npr, zato sto imaju samo jedan par i to 40 broj. Jbg...
Eto, kud i odoh opet na sajt, sad vidim da je Bridgeston zimska guma 8400 u 205/55/16 dimenziji, ja dao 9600 za Conti. Pa po te pare neki nude Tigar, i to mnogi.