Hvala na preporuci.montoya piše:Zimske solidne gledaj da nadjes u H brzinskom indeksu ako gledas 16cu... Asimetricna sara... jedino sta sam primetio za ovih par sezona da se malko brze trose zimske...

Hvala na preporuci.montoya piše:Zimske solidne gledaj da nadjes u H brzinskom indeksu ako gledas 16cu... Asimetricna sara... jedino sta sam primetio za ovih par sezona da se malko brze trose zimske...
Sta im je mana? Sad ceprkam po netu, ali ne mogu da nadjem nista posebno.Nesa piše:+1popovicvl piše:Moje lično mišljenje je da treba izbegavati te "zelene" gume.
Hvala na ogdovoru,negde i ja procitah da neko ima problem sa kacenjem a neko ne,kao i da ta dimenzija /65 ide na focusa karavana,kako god uzecu ih najverovatnije,jer gledao sam i druge all seasons gume,ali ove michelin su po meni najbolje sto trenutno ima u ponudi.dule0911 piše:@simke76
Kupi crossclimate i ne razmisljaj. Sto se /65 profila tice na focusu, neko ima problema sa kacenjem, neko nema, uglavnom je problem kad se smota pun koliko sam razumeo od kolega koji voze /65 na focusu.
Tako sam i ja razmisljao posto ne prelazim mnogo km godisnje,da bi mogla da bude dobra alternativa umesto dva seta guma.Ako ih pazarim javljam utiske naravnonovi81 piše:@simke76 uzmi Crossclimate za tebe će biti idealne. Ja ih koristim ko zimske ali 16" :-). Za naše područje super. Napiši utiske za 15" ako ih uzmeš.
Talk softly, tread carefully and carry a big gun.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Nisam znao stoga i pitam sjebao sam sajtnu zimus zbog 185 60 ne bih da mi se desava opet pa gledam sta mu odg da se ne desava to opet.dax92 piše:Ja nisam primetio razliku u potrosnji izmedju 185-65 14 i 225-35 18 na istom focusu. Da li je realno onda da bude razlike u potrosnji izmedju 195-60 15 i 195-65 15?
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Za amortizere razumem procure a sta se sa oprugama desipopovicvl piše:Na 185/60 R14 nema šanse da očešeš sajtnu. Ti imaš problem sa oprugama i amortizerima.