Dule je napisao da je relativno jeftina u poredjenju sa ostalima iz vise klase, sa cime si se i sam slozio, napisavsi da je jeftinija od Pirelija i Michelina... Ne ocekujes valjda da ce da kosta kao Tigar?
Eeeeee... A tek da nema tupljenja i pametovanja.macaneli piše:kad bi mogla po ceni 14-tice da se kupi 17-ica eeee gde bi nam bio kraj
Ako sam ja skoro dobro gledao cenovnike, kod nas je razlika manja od 5e, tako da se isplati uzeti UG8bo. piše:Kod nas je UG8 skuplji 15 eura od UG7+ (185/60/15), neznam baš da toliko više vrijedi, i UG7 je izvrsna guma iako je stariji model.
Mala je sansa da ces naci 17-icu po ceni 14-ice, ali nikad se ne zna, mozda bude neka rasprodaja. A da montiras 17-icu na felnu 16-icu... to vec ne funkcionisecrow piše: hocu da kupim 17icu po ceni 14ice i jos je montiram na felnu 16. Eto!Je l ima sanse nekako?
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
jedan majstor (prvi ) je stavljao ali je rucno zavrteo i kaze da su felne krive tj jedna u srcu i nju ne moze da ispravi a drugu kao moze (mada kod njega sam uzeo gume, pa sve sto je do sada rekao bilo je , spona pa felna a nikako guma jer pretpostavljam da me zjb zbogh te garancije ako je uopste da)Markedjani piše:Paaaa... jeste li probali da bacite točkove na balans mašinu ?
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
He, he...dule0911 piše:A generalno se slazem da je i to skupo kad se pogledaju cene od prosle godine npr, ali su sve gume poskupele... Prosle godine sam nalazio Tigar Winteru za 6k u 205/55R16, sad nema ispod 8-8.5k nista da valja.
A o cenama 17ica da ne pricam, moje gume su npr skuplje za celih 4k nego sto su bile prosle godine
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Mislim da ces biti zadovoljan, imao ih na sluzbenom Puntu, odlicno odradile posaoBojanM piše:Stigle i meni danas BFG G-force Winter. Ispale su povoljnije od Fulde, sasvim sveže (DOT 3611), videću kako će da rade u praksi.
Nema zime.totti piše:Mislim da ces biti zadovoljan, imao ih na sluzbenom Puntu, odlicno odradile posao.