Traze za dve 150e pa cak i do 200 ponekad u 18" dimenziji, i tako stoje mesecima i godinama na k.p. p.a. itd. a dot 5-6 god starosti, ivice izlizane ili nazubljene, oko 7mm u opisu oglasa a ono 4 u stvari i takooo.. 150 ne mora biti uopste puno, zavisi od konteksta.. Na njuskalu se vec mogu videti normalne cene polovnjaca, ipak je to potrosna roba, pa i autu za godinu dve drasticno padne cena a kamoli ne vozenim gumama.. Ja sam svoje Barumke 17" prodao za cini mi se za 140e sve 4, dve godine stare i u ovom stanju
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... st#p232444 ali prosek oglasa je ova cena Xbar1.5 za ovo stanje i starost ili ta cena ali za neke totalno izlizane matorke.. Ima svega, upare 4 iz rezerve stare 10-15 god pa prodaju kao nove, ne uzbudjujem se jer vec po sari prepoznajem marku i model i neku okvirnu starost, ili po fontu iz kog su veka ali znam kod koga su i slik zimske prolazile kao letnje a dot sa 3 broja.. Da ne duljim, 90% njih sa oglasa nema nikakvog smisla uzimati, da su mi na autu poneke od takvih vozio bi ih jos sezonu ali kupovati ih u takvom stanju je ludost, e onda retko kad ali ipak se desi i naidju korektne gume u svakom smislu, moje misljenje, ne namecem

..