deketa piše:Kad smo već kod guma, moram da nešto pitam Totti-a!
Kakav ti je ovo citat u potpisu, godinama pokušavam da ga rastumačim, o čemu se radi sa Shakalom_86 i njegovom kablom i servisom i jbem li ga čime još!?
Hahahhaha to se svi pitamo
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
@Milan: Ne sećam se da si igde preporučio Tigra??? Otkud sad Syneris kao best buy? Pa zar nisi do sad pljuvao Primu? Što je Syneris bolji (pitam jer ne znam, možda i jeste)? I gde ga ima za te sitne novce?
Ja bih pre za 1000din više Hankook ili Fuldu,ipak je srednja klasa u pitanju,a za još 200din više ima Semperit mada znaju te usmerene gume da se čuju na poprečnim neravninama...
ma kakve bre testove kad su to eko gume..ja derem dosta guma i probao sam dosta guma, i vozio sam dosta Prima a ti to nisi i opet mozes da mi kazes nesto na osnovu ne znam ni ja cega..
To je bilo mozda sa prvim serijama,sad GY eff.grip performance,Dunlop bluresponce jedu malu decu i na suvom i na mokrom,imaju neki poznanici i jednu i drugu pa odusevljeni,a i testovi tako kazu.
Vi mozda mislite na prvu seriju Michelin energi saver koja stvarno nije bila nesto pogotovo na kisi,nego vole ljudi kad traje mnogo dugo nema veze sto se uplastici.
Ja se dvoumim izmedju Dunlopa ili da ustedim 4-5000din sa Fuldom ali najverovatnije cu Dunlop, 16 inca 8300din u v indeksu.
Ja sam pre nedelju dana montirao Nokian Line. Od tada sam presao oko 250km. Nema uvijanja, tiha pre svega, ne previse meka, ne previse tvrda. Jedino sto se brinem, koliko ce potrajati, jer od kad sam zatvorio egr i montirao ove gume, auto ide kao lud, prosto trazi gas . Sve u svemu, osecaj u voznji je fantastican
Danas sam skinuo zimske gume i odlozio ih na potkrovlje kuce kod devojke. Gume su na felnama i napumpane su na 2.1, stavio sam jedno cebe, na njega tockove u vodoravnom polozaju, polozio sam svaku zasebno, nisam ih redjao jednu na drugu i pokrio jednim carsafom. Zanima me da li je tako pravilno da se odloze i da li ce im smetati malo veca toplota obzirom da se radi o potkrovlju kuce? iznad je odmah crep ali je prostorija mracna.
Ova guma ima realno 15tak godina, a po felni gledajuci, mozda i vise. Kad bi je upregao na kocije, konj bi je iscepao na prvom kocenju, tako da nisu ni za kocije.
Mene vise zanima sta se desilo sa ovim Yokohama gumama, a nisu protekt. Cisto da se zna da se sranja desavaju sa gumama, a ne sa protektima.
milan_gt piše:ma otela se gumaru dok ju je protektir'o
Užas živi, (ortaka sam napljuvao) gume sve krive, na jednoj ulegnuće po sredini / obeležena (kao da je Hamilton kočio u Monzi). Sve su ispucale po bokovima, tako lošu gumu sam viđao samo na zaprežnim kolima. Tada (dec 2012.) novi par na oko kao nova guma ali tamo gde je sastav protektora višak gume, sve nešto krivo čudno loše upasovano, mislim da deca u V razredu bolje rade.
Uspeo sam da ga nagovorim da uzme za letnji set nove Sava Intensa HP, za zimske je u toku obrada tj. dve definitivno baca.