Ne moze da ceka, znas kakve su zene

@Daniel
Da 15-ice. Nista posebno.
@Lale
Cuti, ne zezaj me, na mukama sam

Nacicemo resenje, nego sam samo hteo da vidim dal je neko imao iskustva sa tim polovnim i gde mogu da se nadju.
Zadnja informacija koju imam je da je i dalje carinarnica na granici HR-SLO, i da je to prelazno resenje. Do kad ce trajati, ne znam, ai u roku od mesec dana cu znati sve, jer do kraja marta cu sigurno ici tamo po gume. Znam da 6 meseci vazi onaj papir za povracaj poreza, pa se ne mora sve zavrsiti istog dana.jelchica piše:@Dax: Jesi li upućen kako sad ide oko vraćanja poreza, pošto granica EU više nije granica SLO-HR nego granica HR-SR? Je l' smaraju hr carinici oko toga da li su gume namontirane, koliko evra po glavi se ne carini itd.?
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Billy piše:Koliko je pametno kombinovati dva različita para guma (215/45/17), kapiram da treba da budu iste istrošenosti, godina, a šara da li treba da bude istog oblika?
911s [SK] piše:Kad neko ima godina a budala je, tu samo ilovača može da prevaspita.