Što je najbolja fora ovih par dana dok je bila pozadi, vibracije su bile skroz lagane i to samo preko 100 kmh.
skoro nikada u normalnoj svakodnevnoj voznji (nema ni potrebe ), al kad rezem,radim to do maximuma, orbtaja,guma,uglova.Najbntnije su mi bas krivine i najvise ih volim,lako se razletis po gradu na ravnom i za par sekundi vec se ide neopravdano rizicno brzo.U svakom slucaju, bas mi je truo osecaj sa gumama koje se podvijaju u krivini, totalno bezveze. Drugi auto skroz.milan_gt piše:bate a ja imao utisak da ti ne vozis brzo..
kad nećeš da slušaš...dam ti broj čoveka i stignu ti povoljno Dunlop zimske gume koje se voze kao letnje.. Moraš da znaš i to da svaka zimska guma ima neki zaštitni sloj pa zato imaš utisak da je premekana kad je nova..RS_cabrio piše:Nema ozbiljne voznje dok se ne vratim da niskoprofilne letnje.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Nikad manje nisam koristio kocnicu nego juce. Prosto sam se iznenadio koliko je "nepotrebna" bila. Ultra spora voznja nervira, fakat. Oprez nije na odmet. Kad su losiji uslovi, tamo gde si inace bio oprezan budes jos malo oprezniji, tamo gde si bio opusten, budes malo manje opusten. Na prosecnim mestima ne moras da ides daleko u opredostroznosti, usporis 10% u odnosu na uobicajeno i samo picis.Dusan64 piše:Kad pominjes debile,jedini problem sa voznjom po snegu su ljudi ispred mene. Voze debilno sporo,toliko da je to opasno,i da nemam brzinu u kojoj mogu da se spustam toliko sporo,pa moram da koristim kocnicu sto naravno nije preporucljivo bez preke potrebe..