O tome ti pričam, znaš onaj trenutak kad stisneš zube znajući iz iskustva da si prevelikom brzinom uleteo u vodu i samo čekaš kada će auto da zapleše a on... samo prođe kroz baru. E to je i moje iskustvo sa ovime.
Ni BFG, ni Firestone koje trenutno điram, ni neke no-name koje sam imao prošle godine kao nužno zlo na kolima nisu imale takvo ponašanje... vrlo sam prijatno iznenađen time. A i cena im je sasvim prihvatljiva u konkretnoj dimenziji... E sad, o trajnosti ne bih mogao da zborim jer ih prekratko imam, ali ako na Cougaru drže treću sezonu bez problema, mislim da su položile i taj test.
@Dule: ma to sam i hteo da kažem, ali sam ispustio ključni epitet " šare koja
navodno ima prednosti kod kiše..."
I ja sam se ložio na V šaru nenormalno, a onda me realnost na finjaka demantovala.

Čitajući testove pneumatika nešto nisam stekao utisak da V šara ima izrazite prednosti što se upravljivosti tiče, nekako mi je egal sa svim ostalima, unutar margine greške pa ne može da se izvede bilo kakav jednoznačni zaključak. Svakako da ima izvrsnih pneumatika sa V mustrom ali ima ih ništa manje i sa "običnom"... mislim da je više stvar estetike. Ali naravno, svako će da kupi ono što se njemu učini kao najbolji izbor.