Konkretnu temu otvaram prevashodno zbog pitanja da li postoji Fokus treće generacije (2010-2019.) sa hidrauličnim servom volana. Ipak, ovakva nam je tema ionako potrebna.
Takođe, uvek me je interesovalo kada je i kod kojih varijanti Ford prelazio sa hidrauličnog na elektrohidraulični ili električni servo...
... kao i mogućnosti prelaska na poptpuno mehaničko upravljanje - gde je postojala i takva varijanta - i budževine sa potpunim uklanjanjem serva.
Sistemi upravljanja
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Sistemi upravljanja
Ako ti je za utehu, Fiesta 4 restyling (ona što realno vredi jedva 1000 evra) sa 1.8 TDDi motorom ima elektrohiradulični servo, pumpa se polovna ne može naći nigde a nova košta preko 300 EUR i to ako imaš sreće.
Sve se može nabudžiti ako imaš dovoljno umešnog i ludog majstora, a i ako ti nije bitno kako će nešto posle da izgleda i da radi...
Sve se može nabudžiti ako imaš dovoljno umešnog i ludog majstora, a i ako ti nije bitno kako će nešto posle da izgleda i da radi...
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- motoRISTA
- Poruka: 249
- Član foruma od: subota, 25. maj 2019. u 00:45h
Re: Sistemi upravljanja
Zapravo, motivacija mi je bolji osećaj na volanu; neki mi se auti inače dopadaju ali kao da sam u kolcima u luna-parku.