Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Centriranje trapa

Opruge, amortizeri, ramena, diskovi, čeljusti, doboši...
Odgovori
M.M.L.
Poruka: 2093
Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
Kontakt:

Centriranje trapa

Poruka od M.M.L. » subota, 30. avg. 2014. u 00:06h

Centrirao sam trap na Focusu pre nedelju i po dana i tad mi je volan bio tacno kako treba na sredini dok je pre centriranja vukao na levo... Od danas volan vuce po malo na levo. Kad kazem da vuce na neku stranu, mislim da stoji pod nekim uglom. Dal moze biti da nisu stegli sve lepo kako treba i da je nesto popustilo ili sam takav baksuz sa rupama? Da li da idem da se zalim ili sta da radim?

bojcistv
Poruka: 2037
Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h

Re: Centriranje trapa

Poruka od bojcistv » subota, 30. avg. 2014. u 10:57h

Наравно да ћеш ићи да се жалиш. Нису ти то џабе радили па да ћутиш. Прво нађи некога ко има ласерску машину за центрирање трапа. Нешто овако
Slika
Сваки аутомобил има тачно задане вриједности које се односе на нагиб точкова и овјеса и машине са слике имају софтвер који када се идентификује аутомобил који се ради аутоматски избацује те вриједности. Колико се сјећам ауто се прво центрира одозада, тако да се подеси параметри за задњи крај па онда се иде на предњи. Ако се све уради како треба нећеш препознати ауто колико га је лијепо возити.
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."

novi81
Poruka: 661
Član foruma od: četvrtak, 19. sep. 2013. u 15:36h

Re: Centriranje trapa

Poruka od novi81 » subota, 30. avg. 2014. u 11:04h

Otiđi i reklamiraj im. Neka urade ponovo kao valja. Možeš doći u situaciju da ti jede gume. Ja gdje radim centriranje u cijenu je uračunat još jedan pregled u roku od mjesec dana. Znaci kad provozas uvjeriš se da je sve ok ne moraš mi otići. Ako opet vuče odeš pa koriguju.

Odgovori

Povratak na „Trapovi, kočnice i gume“