evo jos jednog problema koji se pojavio
- darkolegenda
- Poruka: 63
- Član foruma od: ponedeljak, 11. mar. 2013. u 11:44h
evo jos jednog problema koji se pojavio
ovih dana sam osetio da kad smotam auto pun na levo tj.radim neko polukrug,pomera se tj .plese mi dosta volan i ceo prednji deo mi se pomera takav osecaj imam,neznam kako da opisem,mozda neko imao slican problem ,pa zna sta moze da bude.
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21505
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: evo jos jednog problema koji se pojavio
Još kad bi znali za koji auto pitaš,koje godište,koji motor...

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- darkolegenda
ford focus 1.6 benzinac 2002g
- dule0911
-
- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
To "plesanje" se desava dok motas ili kad je u krajnje levom polozaju?
Meni je zbog letve volana bilo neprogresivan odziv kad motam, tako kao na preskoke, kad motam u mestu ili pri maloj brzini. Ali sam i pored toga imao nekih drugih problema sa letvom u centralnom polozaju. Auto je Mondeo mk3, ako ti nesto znaci sve ovo...
Meni je zbog letve volana bilo neprogresivan odziv kad motam, tako kao na preskoke, kad motam u mestu ili pri maloj brzini. Ali sam i pored toga imao nekih drugih problema sa letvom u centralnom polozaju. Auto je Mondeo mk3, ako ti nesto znaci sve ovo...
Fiesta!!
- darkolegenda
pa kad mi je smotan pun da napravim polugrug u nekoj ulici,i volan bas plese ceo prednji kraj kao da se pomera .kao sto kazes kao da preskace,na prednji desni tocak menjana mmi kugla ,nesto mi bilo lupalo,ali i dalje lupa majstori su mi gledali samo spone i kuglu,mada ja mislim da mi je otisla ona pogaca na amortizeru,a na levom tocku kao da mi nesto zakacinje isao kod majstora kaze da nema nista ,isti problem sa to lupkanje kao da zakacinje nesto imao je moj ujka na orionu 91g, bili su silen blokovi na viljusci otisli nacisto,sad je kod mene isto tako ,a majtori kazu sve je u redu ,da nije i do toga ,to sto se oseca na volanu
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- darkolegenda
pa cim mi i dale lupa ta strana mora da je nesto,i ja sve mislio da je solja ,ali majstori kugla pa kugla ,pa rekoh da vas pitam na forumu dal moze to da budu simptomi takvog ponasanja ,kkao sto sam opisao,hvala pa kad zamenim videcu rezultate