Teoretsko pitanje - RS 2000
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3352
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Re: Teoretsko pitanje - RS 2000
pod pritiskom mislim na komentare o kojima oboje odlicno znamo koji su. a bez brige , egzaktne odgovore sam precizno dobio na PP.U svakom slucjau hvala na dobronamernom trudu
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Ti si nesto gadno istripovao brate moj mili , svi mi ovde imamo pravo da kazemo sta mislimo , da ako mislimo da je shodno podelimo neki savet koji ti mozes a i ne moras da uvazis.
Ti si zapoceo tenziju , ne ja ili bilo ko drugi.
Da si hteo anonimno da se raspitas mogao si odmah preko PP-a Van-a da kontaktiras.Ja sam zgrabio telefon , nazvao Van-a da ga pitam za poziciju Zetec-a u capri-ju , razmenili smo mislenja i sve super.
Nisam ovde razglabao satima oko tako necega a mogao sam.
Ti si zapoceo tenziju , ne ja ili bilo ko drugi.
Da si hteo anonimno da se raspitas mogao si odmah preko PP-a Van-a da kontaktiras.Ja sam zgrabio telefon , nazvao Van-a da ga pitam za poziciju Zetec-a u capri-ju , razmenili smo mislenja i sve super.
Nisam ovde razglabao satima oko tako necega a mogao sam.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
-
- Ljubitelj životinja
Ocigledno imam višak slobodnog vremena (super dok je tako) ili nemam Van-ov telefon. I da imam,ne bih nepoznatog čoveka zvao,to je stvar opšte kulture. A što se tiče izjave o započinjanju tenzije, ti vidi ko se uključio ofanzivno na temu. Ono što mene jedino sada brine je da non stop spominjanje Vana, ga ne iziritira i uskrati nam podatke, džaba sve onda shh
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Nepoznat covek pa sta sad ? Hahah kao da nikada nisi zvao nekoga ko je nepoznat , upoznaces ga sta sad...
Ako se iznervira zbog spominjanja onda jbg...
Ako se iznervira zbog spominjanja onda jbg...
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
-
- Ljubitelj životinja
Ocigledno ne razumeš ni to što sam rekao za zvanje,ali to je već sasvim druga sfera. Ne razumeš ni da sam se šalio za to što sam rekao da nam uskrati informacije. Ali uspeo si da mi objasniš jednu stvar,a to je da raspitivanje na PP ili zvanje telefnom jeste najverovatnije najbolja opcija a upravo zbog malicioznih komentara ili razvoja debate u ovom pravcu(nažalost je postala debata). Moja greška je što sam pošao od sebe i obratio se ovim putem pod predpostavkom dobre volje svih učesnika foruma. Naivno sa moje strane, ali šta je tu je jer kad me neko nešto pita na PP uvek odmah odgovaram ili poklanjam delove koje imam viška i slično što dosta njih i zna.
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Dao sam ti dobronameran savet. Nista lose nisam imao u planu.RS_cabrio piše:ne razumem odakle potreba za tolikim deljenjem saveta. Moj novac, moje vreme,moj auto,moji zivci. Svi polazite od predpostavke da razmisljamo svi na isti način. Ne mogu to da shvatim. ne vidimo isto stvari.
Uostalom, zašto niko ne pođe od predpostavke da sam možda lečeni šizofreničar?Ja se sa takvim ne bih zamarao niti objašnjavao. Pod pritiskom sličnih postova ,morao sam da prebacim pitanja za Van-a na PP.
Tacno je da je i auto i novac i zivci i sve ostalo tvoje, ali si pokrenuo temu sa pitanjima i pokusavamo da ti odgovorimo na njih. Van je konstruktivan covek, masinstvo mu je struka (ako se ne varam) i spreman je da podeli znanje sa svima. Sumnjam da se treba plasiti da ce prestati da deli svoje iskustvo sa svima nama. Ali jesi li ti shvatio bas sve ono sto je on napisao? Imas li predstavu sta ces da dobijes postavkom nove izduvne grane, bregastih osovina, ECU-om?
Daleko bilo da mislimo da si sizofrenicar, i smatram da niko ne vrsi pritisak na tebe vec samo komentarisemo sta je bolje, isplativije, konkretnije, da na kraju krajeva dobijes ono sto zelis sa sto manje ulozenog truda i novca. Ali nisam siguran da sam razumeo sta ti u stvari hoces. Jer na pocetku je bila ideja sa N7A motorom u kombinaciji, pa potom da se 'tunira' postojeci.
Na kraju, sumiraj sve odgovore i donesi odluku sta ti je ciniti sa svojim automobilom. I bilo bi lepo sumirati sve receno (bez postova prepucavanja) i postaviti ovde, kao sto kazes, da svi mogu imati koristi od toga.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- van
- VIP
- Poruka: 9040
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Joj , samo se raspravljate ....
Ovo je zemlja Srbija , ljudi i ne menjaju misljanje tako lako , tako da je samo trosenje vremena ubedjivanje onog drugog da su vasi stavovi pravi . Bolje da se prica o konstruktivnim stvarima neko o filozofiji i zasto je ciji stav ispravan .
Ovo je zemlja Srbija , ljudi i ne menjaju misljanje tako lako , tako da je samo trosenje vremena ubedjivanje onog drugog da su vasi stavovi pravi . Bolje da se prica o konstruktivnim stvarima neko o filozofiji i zasto je ciji stav ispravan .
-
- Ljubitelj životinja
naravno da ne vredi zato i ne treba objasnjavati ljudima ono sto nisu trazili pa nek ide na njihovu odgovornost ako pogrese, sami su trazili. Bez brige, sada ce admin da zakljuca i promeni temu da startujemo kako dolikuje.
- dule0911
-
- Poruka: 13654
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h