Poruka
od van » četvrtak, 15. okt. 2020. u 17:01h
За 230 кс , не би требало да се ништа мења у мотору . Ако нећеш сам да радиш , сумњам да ће ико да се зеза са тим за новце мање него што можеш да купиш ауто од 230 кс . Јел си свестан шта све треба да се дода мотору д аби то радило ? Прво турбина , па спаајње са издувном граном , па црева за уље , па црева за воду , па црева за усис . Па интеркулаер ако хоћеш , па веће или додатне дизне , па јача пумпа за гориво.
Е када све то склопиш , онда иде електорника . Који рачунар ће то да тера , да контролише паљење и гориво ? Па треба ти широкопојасна сонда и други ауспух . И на крају да наместиш то све , треба рачунар да се мапира на ваљцима , од стране неког ко зна шта ради .
Ја сам све то почео пре 4 године , само на 2.0 мотору са намером да дигнем са 105 (109 кс без филтера) на неких 150 кс , и са неким умереним притиском од 0.5 бара , ништа лудачки , само да добијем још 60-80 Nm. И прикупио сам и направио скоро све , али нисам ни близу тога да убацим све у ауто . Широкопојасна сонда је само око 200 евра у најбољем случају да ти стигне овде . Јел си још заинтересован ?