Ford Fiesta 1.8 tddi - chip tuning
- Bart
- Poruka: 29
- Član foruma od: četvrtak, 18. jun 2015. u 18:54h
Ford Fiesta 1.8 tddi - chip tuning
Da li je neko radio chip na Fiesti sa ovim motorom?Ako jeste,kakvi su rezultati?Ima li nekih predloga kako poboljsati performanse bez (drasticnog) povecanja potrosnje goriva?
- Bart
Re: Ford Fiesta 1.8 tddi - chip tuning
Niko nista?
Jel ima jos neke razlike izmedju TDDI motora u Fiesti i Fokusu sem u interkuleru?
Jel ima jos neke razlike izmedju TDDI motora u Fiesti i Fokusu sem u interkuleru?
- dule0911
-
- Poruka: 13654
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Pumpa, elektronika.
Ukratko, mislim da je bolje pre chipa izvrsiti neku fizicku izmenu da bi osetio boljitak, ovako pitanje koliko i da li uopste moze da se izvuce.
Ukratko, mislim da je bolje pre chipa izvrsiti neku fizicku izmenu da bi osetio boljitak, ovako pitanje koliko i da li uopste moze da se izvuce.
Fiesta!!
- sasa_f1
- Poruka: 10026
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Nek mu kaze Shell koja je razlika, on je najmerodavniji.
- Bart
Pumpa nije ista znaci?Definisi elektronika....Na sta mislis kad kazes fizicka izmena?
- dule0911
-
- Poruka: 13654
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Pa mislim da neces dobiti nesto spec bez zamene nekih delova, to kazem pod fizickom izmenom, tj da ne mozes mnogo da dobijes sa softverom tj remapom 

Fiesta!!
- Bart
Mogu ja svasta da promenim ali ne bih radio intervencije tog tipa.Mislio sam uz neki cip da ga malo pojacam i da zavrsim na tome.Nadao sam se da je neko radio nesto na tom planu ali dobro,nema veze.Hvala svakako.
- sasa_f1
Jeste Shell, javice ti se sigurno. Meni je rekao da je zadovoljan dobijenim. Boki mu je radio remap.
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h
Da se javim, posto vidim da me prozivaju
.
Meni je Boki odradio cip ja sam zadovoljan, nece auto bas da ti poleti posle cipa, ali se oseti razlika. Potrosnja je kod mene ostala ista, nema dima. Naravno uz stavljanje Ic i turbine od focusa bobices nesto mnogo dobro
.

Meni je Boki odradio cip ja sam zadovoljan, nece auto bas da ti poleti posle cipa, ali se oseti razlika. Potrosnja je kod mene ostala ista, nema dima. Naravno uz stavljanje Ic i turbine od focusa bobices nesto mnogo dobro

- Bart
Aha,to me je interesovalo.Turbina i mozda ali mislim da ce interkuler da mi pravi previse guzve pod haubom....videcemo jos,o tom potom.Koja ti je potrosnja kad smo kod toga?Ako si isprobao kolika je maks brzina cipovanog auta?
- sasa_f1
Potrosnja zavisi od tezine noge. Na otvorenom putu uz normalnu voznju ce trositi mozda i manje nego pre. Na gasu ce naravno trositi vise, jer da bi isao mora i da pije. 

- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h
Nemam pojma za potrosnju, oko 7l al samo gas
.
Moj predlog je da uradis cip, ic samo treba osmisliti dobro mesto.

Moj predlog je da uradis cip, ic samo treba osmisliti dobro mesto.
- Bart
U pravu si Sasa.
Videcu sta cu da radim,ovo za sada je bilo samo informativno.Ako bude jos informacija pretvorio sam se u uvo.Hvala Shel.
Videcu sta cu da radim,ovo za sada je bilo samo informativno.Ako bude jos informacija pretvorio sam se u uvo.Hvala Shel.