menjaci v6
-
- Poruka: 8
- Član foruma od: subota, 5. dec. 2009. u 20:29h
menjaci v6
mislim da mi je već pomalo dosadilo da neznam štaću sa levom nogom u Granadi. Automatik je uredu,ali bi da probam staće biti sa manuelnim. Granada je bila 2,3 v6 sa 4 brzine i ostao mi je ceo taj sklop (menjac, zamajac,korpa,lamela,alnaser...)Zanima me dali svi v6 menjači mogu da se okace na 2.9 motor?
zvono verovatno može,ali nisam siguran za rupe zamajca na radilici. Dalisu svi zamajci isti kod v6?
Piše se : DA LI , NE ZNAM , DA LI SU , ŠTA ĆU
zvono verovatno može,ali nisam siguran za rupe zamajca na radilici. Dalisu svi zamajci isti kod v6?
- van
- VIP
- Poruka: 9040
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Re: menjaci v6
Svi zamjci mogu da se montiraju , samo što najčešće 2.9 motori i nemaju zamajac , nego imaju konvertor obrtnog momenta ili uljno kvačilo , kako ko zove . Nemaju ni ležaj spojičke u radilici
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
Misli Steva na turbinu od menjaca ,zato i nema iglicasti lezaj
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- djape1977
- Poruka: 27
- Član foruma od: petak, 23. okt. 2009. u 12:28h
SVAKA CAST MODERATORU!!!!!!BrAlex piše:mislim da mi je već pomalo dosadilo da neznam štaću sa levom nogom u Granadi. Automatik je uredu,ali bi da probam staće biti sa manuelnim. Granada je bila 2,3 v6 sa 4 brzine i ostao mi je ceo taj sklop (menjac, zamajac,korpa,lamela,alnaser...)Zanima me dali svi v6 menjači mogu da se okace na 2.9 motor?
nije ti palo na pamet da covek mozda ne vlada kompjuterima kao na primer ti i da je u pitanju greska u kucanju??? za razliku od 90% clanova foruma koji samo pricaju, ovaj nesto konkretno i radi.
sasvim sigurno da je postojao diskretniji i normalniji nacin da ga ispravis!
1) ispravis post bez komentara?
2)posaljes PP?
svaka cast i ostalima. ima li neko odgovor na pitanje ili cemo ovu temu da oteramo u off?
i ja kao nesto znam...
- van
- VIP
- Poruka: 9040
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Menjac mozeže da se montira na 2.9 motor , uz zamajac od i kvačilo od v6 motora . Potreban je i ležaj spojnične menjača u radilici .
Što se tiče sredjivanja tekstova , ja sam napisao upozorenje. Post nije ličio kao da ima greške u kucanju , jer bi slova u reči bilo pomešana nasumice , nedostajao bi razmak izmedju dve reči , a ovde ste radilo o jednom te istom obrazcu greške, NE+GLAGOL , DA+LI , itd
Ako nije neko naučio do sada ,na svojoj primeru će se najlakše naučiti , ako mu je do toga stalo .
Čovek je dobio informaciju o menjaču i dobio je informaciju gde pravi pravopisne greške . Ovo drugo je za njegovo dobro , a nadam se i prvo .
Što se tiče sredjivanja tekstova , ja sam napisao upozorenje. Post nije ličio kao da ima greške u kucanju , jer bi slova u reči bilo pomešana nasumice , nedostajao bi razmak izmedju dve reči , a ovde ste radilo o jednom te istom obrazcu greške, NE+GLAGOL , DA+LI , itd
Ako nije neko naučio do sada ,na svojoj primeru će se najlakše naučiti , ako mu je do toga stalo .
Čovek je dobio informaciju o menjaču i dobio je informaciju gde pravi pravopisne greške . Ovo drugo je za njegovo dobro , a nadam se i prvo .
- Dusan64
- Poruka: 5283
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Zasto bi diskretnije to uradio? Ne mislis da je sramota da neko ne zna da se da li,ne znam itd. pise odvojeno? A ovo je verovatno najbolji nacin da nauci..
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21494
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Ok ajde nastavite sa temom... ako imate nešto da raspravite koristite PP.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- djape1977
- Poruka: 27
- Član foruma od: petak, 23. okt. 2009. u 12:28h
sto onda ne ispravljas svima postove??? ima po ovom forumu gresaka koliko hoces a i nepismenih poprilicno.
hvala na gostoprimstvu,
pozz narode
hvala na gostoprimstvu,
pozz narode
i ja kao nesto znam...
- Dusan64
- Poruka: 5283
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Svasta.. Sry Mare,brisi.