SRAMOTA JEDNA!!!
Moderator: Dragomir
- zekavr
- Poruka: 440
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 10:16h
SRAMOTA JEDNA!!!
Vec vam je poznato da sam na forumu predstavio svog forda i problem sa temperaturom koji sam imao i koji se opet vratio,po savetu mnogih odvezo sam kola u FORDOV SERVIS-DACE U BUNUSEVCU KOD VRANJA,Dragan koji drzi ovaj servis utvrdio je da je pumpa za vodu u pitanju,juce sam bio zamenili je i umalo nisu prezubili auto,platio sam 4000 dinara i NISTA SE NIJE PROMENILO,kada sam danas otiso da im to kazem i zatrazim da opet pogledaju auto,Dragan iz servisa me umalo nije oterao u pm,recima"ce ti vrnemo staru pumpu i teraj se odavde,a kola mozes da gurnes u dolinu",sramota za nekoga ko drzi servis automobila....nemam reci,a vi prosudite sami 

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9929
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Re: SRAMOTA JEDNA!!!
inspekcija
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- Estariol
- Poruka: 959
- Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 03:19h
Upravo tako, lepo mu dovedeš inspekciju ili ga prijaviš službi za zaštitu potrošača. Ako ti ne reši problem, ta služba će lepo da objavi priču o njemu po medijima, ap ako mu treba takva reklama, nek izvoli.
Ja sam slično prošao kad sam kupovao zimske gume, prodali mi jednu "novu" a proizvedenu 2001. Kad sam nazvao službu za zaštitu potrošača, rekli su mi da tražim zamenu, ako odbiju da im se ponovo javim pa će oni da puste priču u novine i da im pošalju inspekciju. Srećom su verovatno znali za jadac pa su mi gumu bez problema zamenili.
Ja sam slično prošao kad sam kupovao zimske gume, prodali mi jednu "novu" a proizvedenu 2001. Kad sam nazvao službu za zaštitu potrošača, rekli su mi da tražim zamenu, ako odbiju da im se ponovo javim pa će oni da puste priču u novine i da im pošalju inspekciju. Srećom su verovatno znali za jadac pa su mi gumu bez problema zamenili.
Ne moze se reci da si vozio dobar auto dok nisi seo u Ford...
- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Vrati se kod mehanicara i zapreti inspekcijom obavezno! i kazi da ces i novinare da dovedes da ih ocrnis

Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h
Imam ja jedan predlog :
Da im bacis jednu bombu u radnju.

Da im bacis jednu bombu u radnju.

- stefan milanov
- Poruka: 798
- Član foruma od: subota, 2. apr. 2011. u 17:23h
oteraj tvoj auto i parkiraj ga ispred njegovog ulaza u servis...
- mbole
- Poruka: 14969
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Ako imas racun, onda mozes da pozoves trzisnu inspekciju, i to ce se brzo resiti, mada je bilo mnogo bolje da si ih pozvao odmah (njihov telefon za tvoj region treba imati obavezno upisan u mobilni, da vidis kako svi postanu fini
).
http://www.minpolj.gov.rs/postavljen/14 ... SLUZBI.pdf
odnosno: http://www.mpt.gov.rs/articles/view/196 ... menu_id=68
Ako ga nemas... e onda je prilicno zaguljena rabota, posto u sustini nemas zakonski osnov po kome se zalis (ako nema racuna, nista se nije ni desilo, nit je on tebi opravljao auto, nit si ti njemu platio, bar sto se zakona tice).

http://www.minpolj.gov.rs/postavljen/14 ... SLUZBI.pdf
odnosno: http://www.mpt.gov.rs/articles/view/196 ... menu_id=68
Ako ga nemas... e onda je prilicno zaguljena rabota, posto u sustini nemas zakonski osnov po kome se zalis (ako nema racuna, nista se nije ni desilo, nit je on tebi opravljao auto, nit si ti njemu platio, bar sto se zakona tice).
Poslednja izmena: mbole, na dan subota, 24. sep. 2011. u 23:44h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Djak pesak 

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
pumpu najlakse proveris, skines crevo sa posude i vidis kako ide mlaz....zekavr piše:Vec vam je poznato da sam na forumu predstavio svog forda i problem sa temperaturom koji sam imao i koji se opet vratio,po savetu mnogih odvezo sam kola u FORDOV SERVIS-DACE U BUNUSEVCU KOD VRANJA,Dragan koji drzi ovaj servis utvrdio je da je pumpa za vodu u pitanju,juce sam bio zamenili je i umalo nisu prezubili auto,platio sam 4000 dinara i NISTA SE NIJE PROMENILO,kada sam danas otiso da im to kazem i zatrazim da opet pogledaju auto,Dragan iz servisa me umalo nije oterao u pm,recima"ce ti vrnemo staru pumpu i teraj se odavde,a kola mozes da gurnes u dolinu",sramota za nekoga ko drzi servis automobila....nemam reci,a vi prosudite sami
postoji mogucnos da je glava kriva, samo mogucnost......
- zekavr
- Poruka: 440
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 10:16h
nazalost nemam racune,nije mi dao ni za amortizere,kamoli za pumpu,stvarno nemogu da se sa takvim primitivcem raspravljam,dovoljna mi je satisfakcija sto ce ljudi ovde na forumu koji imaju fordove imati predstavu o kakvom se coveku i servisu radi pre nego sto se odluce da tamo odu,
a po pitanju loseg marketinga,on za to verovatno nije ni cuo
ps.mislim da bi za bombu krivicno odgovarao
a po pitanju loseg marketinga,on za to verovatno nije ni cuo

ps.mislim da bi za bombu krivicno odgovarao

- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Da ga prijaviš za to što nisi dobio fiskalne račune? 

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Pa onda posle bacis tu bombu...fancy piše:Da ga prijaviš za to što nisi dobio fiskalne račune?

- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9929
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
jedva si docekao 

ima se,moze se - nema se,mora se....
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h