Da li neko može da opiše šta podrazumeva veliki, a šta mali servis?
Naišao sam na razne verzije istog, pa me interesuje da to razgraničim.
Hvala
Veliki i mali servis
Moderator: Dragomir
- van
- VIP
- Poruka: 9044
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Re: Veliki i mali servis
Veliki i mali servis su veoma lose sroceni terimini i ne znace nista egzaktno . Mali servis bi trebao da bude redovan godisnji ili na koliko je fabrika propisala km servis , tipa promena ulja , svih filtera i svega onoga sto je fabrika propisala da se uredi u tom intervalu .
Veliki servis bi trebalo da bude isto to + zamene spaneri , kajseve , vodene pumpe itd. Servisni intervali za ovakve stvari nisu isti , a zavise i od tpa vozila , pa ne moze se tacno reci sta je veliki servis . Kada neko kaze urado sam veliki servis, misi , na onaj skuplji , zato je i veliki
Pogledaj servisnu knjizicu za tvoj auto ( ili potrazi na netu ) u kom intervalu se menjaju koje stvari na kolima .
Veliki servis bi trebalo da bude isto to + zamene spaneri , kajseve , vodene pumpe itd. Servisni intervali za ovakve stvari nisu isti , a zavise i od tpa vozila , pa ne moze se tacno reci sta je veliki servis . Kada neko kaze urado sam veliki servis, misi , na onaj skuplji , zato je i veliki

Pogledaj servisnu knjizicu za tvoj auto ( ili potrazi na netu ) u kom intervalu se menjaju koje stvari na kolima .