Cubi servis: "pa vidi ovako posto tesko pali najverovatnije je motor losiji ili ce bolje paliti samo dihtunge kad pomenjamo i poravnamo glavu."

Ravnanje glave i zamena dihtunga 200-300eura
Cena Sierre: oko 800eura
Da znam da bi to sigurno resilo problem uradio bih to, ali ovakav komentar majstora ne obecava morate priznati.
Ubacio sam nov 100Ah akumulator za svaki slucaj, ali opet nekako slaba struja, bar na komandnoj tabli utihnule su svetiljke, kazaljke se skoro ne vide u mraku kad je upaljeno svetlo. Malo hladno (0 do 10C`) verglam dugo, par puta, upali, grune crni dim iz auspuha, zasmrdi Novi Sad i 10 sekundi tako pa onda po malo belicastog dima i lepo onda radi. Hladno (-X do 0C`) jedva vergla, utihnu svetla...ne verglam, kacim se na drugi upaljen auto (akumulator), bolje vergla, ali ne pali, kacim se na sajlu, malo malo i upali gears
Tri godine mucim ovaj problem, menjao grejace, filtere, sipao euro dizel, sipao sredstvo da se ne steze dizel, vozio kod bar 5 majstora, niko ga nije popravio, nit su se preterano zainteresovali, zato sto sam insistirao na popravci a ne na eksperimentisanju. Jedan od majstora je dao dijagnozu koja bi mogla imati smisla (MOZDA), da ne radi nepovratni ventil na bosch pumpi i ne zadrzi gorivo od prosli put u crevu nego ga vrati u rezervoar ili gde vec, pa onda kad odstoji...problem.
Uh, umorih se. Zna li neko dobrog majstora za ovu moju 2.3d sierru u Novom Sadu?