ZUPCASTO REMENJE
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 7
- Član foruma od: nedelja, 15. avg. 2010. u 00:32h
ZUPCASTO REMENJE
Koliko kosta zamena seta zupcastog remenja na Sieri 1.8.TD 19991.g.Pozdrav.
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
- Rej
- Poruka: 25
- Član foruma od: subota, 6. feb. 2010. u 01:35h
Re: ZUPCASTO REMENJE
Dragomire, koliko je kod tebe zamena samo zupčastog kaiša (ne original) na Focus-u I, 2003g, 1.6 16v, benz., i od te cene koliko je deo a koliko su ruke? Hvala!
- Dragomir
- Oficijalni serviser
Iskljucivo orginal kais+spaner+rad oko 14000
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: petak, 14. jan. 2011. u 13:31h
e sad...moj problem nije bas ovakav...ali
cesto vas pratim i citam izaista sam odusevljen i ljudima i nacinom na koji pomazete jedan drugom...ja vozim ford fiestu 1.25,1999 godiste i nikako da nadjem crevo koje ide sa regulatora pritiska goriva...to je ono koje ide na regulator,pusta vazduh pa ide dalje na klipove....P.S. ja sam pravi duduk za mehaniku pa izvinjenje ako nesto lupim
!!!to je crevo koje je izolirano na slici!!!ako neko ima...bio bih zahvalan 
cesto vas pratim i citam izaista sam odusevljen i ljudima i nacinom na koji pomazete jedan drugom...ja vozim ford fiestu 1.25,1999 godiste i nikako da nadjem crevo koje ide sa regulatora pritiska goriva...to je ono koje ide na regulator,pusta vazduh pa ide dalje na klipove....P.S. ja sam pravi duduk za mehaniku pa izvinjenje ako nesto lupim

- mure
- Poruka: 4
- Član foruma od: subota, 19. feb. 2011. u 17:58h
Ako ga mozes skratiti,skrati pa postavi ponovo,il postavi drugo crijevo,samo pazi da je unutrasnj promjer isti i da je gumeno.
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: petak, 14. jan. 2011. u 13:31h
nazalost...vec sam ga kratio...pokusacu sa obicnim,ma da je u kragujevcu cinimi se nemoguce naci crevo 5-cu a da nije tvrdo,debeo presek i selna nece da stegne!!1
hvala u svakom slucaju na savetu!!!pozz
hvala u svakom slucaju na savetu!!!pozz
-
- Poruka: 3
- Član foruma od: petak, 22. apr. 2011. u 14:45h
dali neko moze da mi kaze kolika je cena delova za ford fokus 1.6 1999 god,101 ks...interesuje me rebrasti kais(ZUBCASTI KAIS KAKO VEC)vodena pumpa i spaner.molim za hitan odgovor hvala.moze cena u evrima
- matke
- VIP
- Poruka: 308
- Član foruma od: subota, 17. okt. 2009. u 21:45h
post se gagi ne javlja da ti odgovorim.okvirna cena za set zupcastog kaisa sa spanerom+vodena pumpa sa ugradnjom oko 200e
pozdrav

-
jeftinije ovde u nemackoj nego dole dajte ljudi.ako je original skidam kapu
- matke
- VIP
zavisi od kvaliteta,naravno i ovde moze povoljnije ali ne iz originala.,alternativa delovi poput flenora,febija,dayco mogu da pojeftine pricu za 50-ak evrica
.nema sanse da preko uradis veliki servis za taj novac ako nista drugo bar zbog cene radnog sata u servisu,sem ako ti radi neko na crno u nekom podrumcetu 

-
pa nije druze bas tako...imas ovde isto radionice koje su privatne.nisu fordova prestavnistva.danas upravo cekam auto da mi se napravi.e pazi sad.zupcasti kais(continental) vodena pumpa,spaner,roler.me je kostao 170e u sred minhena a ruke su 170 isto e ruke ubijaju..i nije na crnjaka.a kod fordovog majstora sa fordovim delovima je 680e.
- Dragomir
- Oficijalni serviser
Ruke za takav posao ovde su oko 50e a delovi(koliko vidim nisu orginal) su sigurno jefnini u tom kvalitetu.
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
- Poruka: 55
- Član foruma od: utorak, 5. apr. 2011. u 11:18h
Dragomire, koliko je kod tebe veliki servis za Focus 1.8 tdci 100ks, 2002? I da li mozes da vidis da li je mozda nedavno uradjen. Tek sam uzeo auto pa sam prilicno dekintiran i ne bi sad da pucam pare (koje nemam
na nesto sto je mozda vec uradjeno.
Hvala.

Hvala.
- matke
- VIP
ako sam te dobro razumeo servis te je kostao delovi+rad 340e.pa sta ti je onda skupo ako u srbijidido28 piše:pa nije druze bas tako...imas ovde isto radionice koje su privatne.nisu fordova prestavnistva.danas upravo cekam auto da mi se napravi.e pazi sad.zupcasti kais(continental) vodena pumpa,spaner,roler.me je kostao 170e u sred minhena a ruke su 170 isto e ruke ubijaju..i nije na crnjaka.a kod fordovog majstora sa fordovim delovima je 680e.