POHVALE :)
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 6
- Član foruma od: utorak, 1. jun 2010. u 00:02h
POHVALE :)
Sve pohvale za fordov servis u Pinosavi, majstora Dragomira i momke u servisu, za svaku preporuku .......
-
- Poruka: 54
- Član foruma od: subota, 12. dec. 2009. u 16:48h
Re: POHVALE :)
Me too clap clap clap
- rista
- Poruka: 123
- Član foruma od: utorak, 8. sep. 2009. u 14:21h
-
- Poruka: 155
- Član foruma od: petak, 19. feb. 2010. u 08:53h
mechanic
Pozdrav za Gagija i kompletnu ekipu!
Sve preporuke!
Pozdrav za Gagija i kompletnu ekipu!
Sve preporuke!
-
- Poruka: 24
- Član foruma od: nedelja, 16. maj 2010. u 11:32h
svaka cast dragomire,da sam malo blizi,ali ja sam na drugom kraju Srbije u zvecanu,tj Kosovskoj Mitrovici,pa mi je malo daleko do tebe,mada ako uskoro idem za bgd mozda i svratim do tebe.koliko km do pinosave od bgd?
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
- IvanV
- Poruka: 18
- Član foruma od: subota, 27. mar. 2010. u 12:06h
- mbole
- Poruka: 14914
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Juce sam bio kod Dragomira, za sitnu intervenciju (zamena termostata).
Upalo mi je u oci par stvari koje nisu bas uobicajene ovuda.
Najpre servis koji je cist i uredan. Naravno "radno" uredan, ima okolo delova koji su upravo skinuti sa auta koji je na dizalici, ali ti delovi su odmah tu uz auto, finija mehanika je na kolicima, stari delovi za bacanje su u velikoj kanti... Nema uobicajenog krsa koji se vuce po radionici, masnog i strokavog poda, praznih gajbi po coskovima...
Nadalje, oprema servisa. Na mislim na krupne stvari tipa dizalica, dijagnostike... To jednostavno moras da imas ako hoces da radis. Mislim na sitne i naizgled beznacajne stvari, ali upravo one ukazuju koliko je neko ozbiljan u svom poslu.
Meni se recimo dopala kanta za skupljanje rashladne tecnosti, koja je bas za to pravljena, a ne isecena kanta od ulja kakva je uobicajena u vecini servisa. Videh i radionicki stalak za motor, takodje ne bas uobicajena stvar u servisima, ali ko je jednom radio motor na njemu, zna koliko olaksava posao (a kad je majstoru lakse da radi, i motor ce biti bolje uradjen).
Mogucnost placanja karticom, uopste nije za zanemarivanje, pogotovu sto se najblizi bankomat nalazi kilometrima dalje.
Lepo snabdevena prodavnica delova, samo upotpunjuje sliku.
Sve u svemu jako pozitivni utisci, kakave sam iz retko kog servisa poneo.
Nazalost Gaga je bio bas u guzvi sa poslom, pa nismo mogli da malo popricamo, al bice dana.
Upalo mi je u oci par stvari koje nisu bas uobicajene ovuda.
Najpre servis koji je cist i uredan. Naravno "radno" uredan, ima okolo delova koji su upravo skinuti sa auta koji je na dizalici, ali ti delovi su odmah tu uz auto, finija mehanika je na kolicima, stari delovi za bacanje su u velikoj kanti... Nema uobicajenog krsa koji se vuce po radionici, masnog i strokavog poda, praznih gajbi po coskovima...
Nadalje, oprema servisa. Na mislim na krupne stvari tipa dizalica, dijagnostike... To jednostavno moras da imas ako hoces da radis. Mislim na sitne i naizgled beznacajne stvari, ali upravo one ukazuju koliko je neko ozbiljan u svom poslu.
Meni se recimo dopala kanta za skupljanje rashladne tecnosti, koja je bas za to pravljena, a ne isecena kanta od ulja kakva je uobicajena u vecini servisa. Videh i radionicki stalak za motor, takodje ne bas uobicajena stvar u servisima, ali ko je jednom radio motor na njemu, zna koliko olaksava posao (a kad je majstoru lakse da radi, i motor ce biti bolje uradjen).
Mogucnost placanja karticom, uopste nije za zanemarivanje, pogotovu sto se najblizi bankomat nalazi kilometrima dalje.
Lepo snabdevena prodavnica delova, samo upotpunjuje sliku.
Sve u svemu jako pozitivni utisci, kakave sam iz retko kog servisa poneo.
Nazalost Gaga je bio bas u guzvi sa poslom, pa nismo mogli da malo popricamo, al bice dana.
Djak pesak 

- bkrmar
- Poruka: 110
- Član foruma od: petak, 24. sep. 2010. u 19:00h
Takodje pohvale i sa moje strane... Cak i servis dobro izgleda, na kraju slepe ulice, okruzen fordovima.... Kao Meka Fordova.... 

I mene je pogodila finansijska kriza. Jedem budjave sireve, pijem stara vina i vozim auto bez krova.
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
Gagi je za pohvalu uvek, bilo da se radi o mehanici ili o prasetini (jagnjetini) ... 

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- zoradonjic
- Poruka: 100
- Član foruma od: nedelja, 20. dec. 2009. u 12:02h
- Kontakt:
Sve preporuke! 

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9916
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
samo se pazite posebne subotnje tarife od 1.6,koja se mnozi sa krajnjom cifrom
( to sigurno niste znali ha )
P.S. -
....nadam se da mi direktor nece udariti X

P.S. -

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
- dax92
-
- Poruka: 7595
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Bio sam 2 puta kod Gagija, i oba puta je bila guzva. Ipak se za dobrim konjem prasina dize, pa su svi kod Gagija.mbole piše:Nazalost Gaga je bio bas u guzvi sa poslom, pa nismo mogli da malo popricamo, al bice dana.

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
- Poruka: 1
- Član foruma od: četvrtak, 25. avg. 2011. u 14:45h
Pohvale
Juče sam bio prvi put kod Gagija i moram reći da sam se prijatno iznenadio.
Svako radi svoj posao, a Gagi je majstorčina...
Išao sam kod nekoliko "majstora" da provale što mi ne pali klima na Fokusu, niko nije znao da otkloni ikvar ( idi na dijagnostiku, nema freona...)
Gagi je za koji minut provalio i otklonio kvar, (bio je problem sa prekidačem, prespojio je... i to je to)
Pri tom nije ni hteo da naplati....
Svaka preporuka, malo je pravih i poštenih majstora, ali sreća da je Gagi jedan od njih...
poz
Svako radi svoj posao, a Gagi je majstorčina...
Išao sam kod nekoliko "majstora" da provale što mi ne pali klima na Fokusu, niko nije znao da otkloni ikvar ( idi na dijagnostiku, nema freona...)
Gagi je za koji minut provalio i otklonio kvar, (bio je problem sa prekidačem, prespojio je... i to je to)
Pri tom nije ni hteo da naplati....
Svaka preporuka, malo je pravih i poštenih majstora, ali sreća da je Gagi jedan od njih...
poz
- milutin
- Poruka: 155
- Član foruma od: ponedeljak, 16. avg. 2010. u 15:01h
Da ne otvaram novu temu posto je vezano za Gagija...
Ko se slaze da Gagi treba da zaposli sekretaricu neka se javi ovde pa ce mozda pod "pritiskom" javnosti da popusti
Mnogo bi lepse bilo da cimamo i zovemo nju nego njega, zar ne?
Svaki predlog ako ih ima je dobrodosao
Ko se slaze da Gagi treba da zaposli sekretaricu neka se javi ovde pa ce mozda pod "pritiskom" javnosti da popusti

Mnogo bi lepse bilo da cimamo i zovemo nju nego njega, zar ne?
Svaki predlog ako ih ima je dobrodosao

- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
pa posle Gagi da se nateze s njom ko je sledeci na redu za popravku... 

1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- macaneli
- VIP
da be bude samo natezanje bez ovo ko je sledeciShomy_ksh piše:pa posle Gagi da se nateze s njom ko je sledeci na redu za popravku...

- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
pa bolje to bez ovih popravki... msm daj boze da uvek ima posla da mu bude pun servis, al da on vodi posao a ne sekretarica 

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
-
- Poruka: 54
- Član foruma od: subota, 12. dec. 2009. u 16:48h
A da zaposli majstoricu, a Gagi da bude sekretaja?
- Simce
- Poruka: 20
- Član foruma od: ponedeljak, 15. avg. 2011. u 18:39h
Sta reci o Dragomiru, a da već nije rečeno - i kao čoveku i kao majstoru, što svakako uključuje celu ekipu
iz Pinosave: Radenko, Gagi, Marko i Dejan (izvinjavam se ako sam Dejanu "omanuo" ime)???
Da ne vozim Ford, odlučio bih se za njega samo zato što ih servisira Gagi i ekipa!
Zaista mi nije teško da iz Zemuna "skoknem" do Pinosave za sve što mi treba oko Focusa (do sada sam bio četiri puta)!
Treba li nešto više u prilog opšteprihvaćenom mišljenju i utisku da su Gagi i ekipa - izuzetni ljudi i vrhunski stručnjaci, koje je u ovo vreme poremećenih
vrednosti, kvazimajstora i svakakvih drugih prevaranata vrlo, vrlo, vrlo teško naći i imati za prijatelje, drugare i, naravno, mehaničare???
Gagi, pozdrav od veterana iz Zemuna!
Ti si u Srbiji postao Ford legenda!!!
iz Pinosave: Radenko, Gagi, Marko i Dejan (izvinjavam se ako sam Dejanu "omanuo" ime)???
Da ne vozim Ford, odlučio bih se za njega samo zato što ih servisira Gagi i ekipa!
Zaista mi nije teško da iz Zemuna "skoknem" do Pinosave za sve što mi treba oko Focusa (do sada sam bio četiri puta)!
Treba li nešto više u prilog opšteprihvaćenom mišljenju i utisku da su Gagi i ekipa - izuzetni ljudi i vrhunski stručnjaci, koje je u ovo vreme poremećenih
vrednosti, kvazimajstora i svakakvih drugih prevaranata vrlo, vrlo, vrlo teško naći i imati za prijatelje, drugare i, naravno, mehaničare???
Gagi, pozdrav od veterana iz Zemuna!
Ti si u Srbiji postao Ford legenda!!!
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Ni meni nije tesko sa Bezanijske kose, obilaznicom tamo i nazad 100 km, ali nema veze...Simce piše:
Zaista mi nije teško da iz Zemuna "skoknem" do Pinosave za sve što mi treba oko Focusa
Danas su mi Gagi i momci ispravljali tudju brljotinu (iz objektivnih razloga nisam tada mogao da stignem do Gagija).

- dule0911
-
- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- macaneli
- VIP
ja cak iz italije dodjem do Gagijatotti piše:Ni meni nije tesko sa Bezanijske koseSimce piše:
Zaista mi nije teško da iz Zemuna "skoknem" do Pinosave za sve što mi treba oko Focusa