Skinete far, skinete staklo fara, socivo dobro odmastiti pogotovu ako se kao u mom slucaju odlepilo staklo pa je upadalo sve zivo, ja sam ribao aksalom dok socivo maglenke nisam trljao jer je imao zadovoljavajucu refleksiju a mislim da bi ga aksal izmatirao.
To izgleda ovako kad se zavrsi.

Kad ste dobro osusili socivo fenom onda sledi lepljenje hrom folije koja ima da se kupi u svakoj boljoj knjizari. Zavisno od oblika sociva secite foliju na trakice i lepite( ja sam ih seko na sirinu od 2cm i duzinu koliko treba da dohvati do dna i da se preklopi preko ivice). Kad zavrsite sa lepljenjem celog sociva fenom usijajte to sto ste lepili i usput pritiskajte da bolje legne i da se kasnije ne bi lako odlepilo.

Na kraju vratite staklo fara, ja sam morao da dodam silikon na spojevima jer je auto udaran i pola zabica je polomljeno.

Razlika izmedju levog koji je radjen i desnog koji sam samo rasturio da bi obrisao socivo jer je isto ulazila voda.

Na kraju razlika je ogromna jer sam sa fara koji je svetleo kao fenjer dobio odlicno svetlo a stavio sam i jace sijalice HELLA H4 90/100w tako da sam progledao. Folija je bila oko 150din pola metra i 300 din silikon a nekome silikon nece ni trebati.
Auto vozim vec dve nedelje i nisam primeto da se folija odlepljuje a bilo je i duzih voznji od po tri sata.