Hvala svima na odgovorima. Nisu mi stizala obavestenja o odogovorima tako da do sada nisam video da je neko pisao...
Odlucio sam se ipak da odem do majstora. Neki su trazili 40e. Jedan je trazio 30e, ali su u sustini svi toliko nezainteresovani da nemam reci. Jednog sam morao da jurim samo da mi kaze posalje ulicu gde se nalazi... Znam nije 30, 40e neka para, ali nije ni malo za 2, 3 sata posla...
Tako da sam zavrsio u Masters servisu i ako sam posle prvog odlaska tamo kada sam nesto drugo radio rekao nikad vise.

Servis izgleda bas uzas, ali oni su jedini bili: Moze, dodjite sutra cena 2500 din ili ti oko 20e.
Kad je majstor poceo da cupa one plastike nije mi bilo dobro. Sreca pa sam bio tu inace mislim da bih ostao bez stop svetala.

Ja sam ih malo uputio kako se pozadi skida ona plastika iznad tablice i pokazao im na youtube-u kako se skida stop svetlo tako da je sve na kraju bilo ok. Elektricar je inace ona "stara garda" koja je radila Mercedes-e i ima tesku ruku.
Skinuli smo plastiku iznad tablice ubacili tu kinesku kameru koja pasuje fenomenalno. onda je sproveo kablove i kao sto rece bo sa ovim multimetrom ispitao gde ima struje kada se ubaci u rikverc i da boje zica se menjaju posle automata iz bele prelaze u zeleno/zutu. Odatle poskidao plastike i kedere i sproveo sve do napred zice i monitora i to je to.
Imao sam malih problema sa nekim linijacama po monitoru pa sam pisao Kinezu sa aliexpress-a

kaze on problem je napon i ja nadjem na netu da se stavlja neki relej da bi kamera imala dobar napon. Vratim se kod majstora. On kaze ma kakvi releji.

Uzme zicu i spoji je sa kablom od zice za kameru napred kod monitora i nadje neki sraf napred i ubaci tu zicu ispod njega da bi imala masu i posle toga je bilo sve u redu.
Sve u svemu sve zajedno sa montazom me je izaslo 60e i toliko je olaksanje parkirati sa kamerom!!!
Ukoliko nekome budu trebale slike kako to izgleda mogu da postavim....