Nisi ništa konkretno pitao, ni odredjeni deo niti gde se odredjeno može naći, stoga nisam ni dao konkretan odgovor, složićeš se da bi odgovor "delova ima u radnjama i po majstorima" bio prilično beskoristan.
Za svaku pohvalu je to što si sredjivao T2 i Minije, jedina mala razlika je što su ta vozila prilično zastupljenija i popularnija kod nas od Granade, i nekad i sad, pa se to održava i na zastupljenost delova za sva ta vozila.
Mnogo toga što znam o Granadama sam naučio od jednog čoveka koji ih je vozio decenijama, imao desetak, rasturio desetine, i danas i dalje vozi jednu i opet kuburi sa delovima. Oni koji i imaju delove - imaju ih zato što i sami voze takav auto pa im treba. Da tog čoveka nisam upoznao ne bih nikad kupio drugu Granadu, posle svoje prve sa kojom sam se napatio. Iako sam na sve to rasturio dve koje su neposredno pre rasturanja bile vožene i mimo njih mi je kroz ruke prošlo još mnogo delova, i dalje tražim diskove, amortizere, silent blokove (ima ih 26 na prednjem trapu i svi stradaju podjednako), sočiva farova, delove za remont karburatora, neke eto stvari koje su potrošne i stradaju na apsolutno svakom autu. V6 motor sa raštelovanim starim nikad remontovanim karburatorom koji je na sve to još godinama stajao suv - radi lepo, ide dobro, ali prouzrokuje bankrot pri svakom stajanju na pumpu.
Ono što ja na ovoj slici vidim jeste da je udarena od napred, ne mnogo ali dovoljno da je branik kriv, da fali ćošak istog i da je vezni lim takodje iskrivljen.
Na otpadima ih više nigde nema, far nije isti kao od Taunusa.