Motoru miran rad,
rezervoar pun ko i do sad!
Konjima mladost,
auspuhu radost!
Sijalice da vam rade,
kočnice iz nesreće da vade!
Lepe felne i dobre gume
nek vam zemlju ljube,
bez greške u 2017toj da bude!
Srećna Nova godina!
E sad, ajmo Ere, a mogu i ostali ako su upućeni.
Preporučite dobrog Bošistu u okolini Užica, najbliže što ima...
Nije daleko ni Čačak, samo da valja.
Treba mi neko da mi premeri prelive na diznama, proveri dizne i pumpu.
Promenio sam amburator

na dovod filtera nafte i od filtera ka pumpi da bi se eliminisala mogućnost vraćanja nafte
i opet ima problema isključivo po minusu da slabije pali. Kao da preskoči nekoliko puta pri verglanju.
Kašlje al neće da sastavi. Ne držim ga puno da vergla, par sekundi, pa ponovim i on upali ako je manje hladno
iz druge a bas kad je hladno iz 3će, 4te..
Kad jednom upali, ili po toplom, pali kao mina i radi kao doksa. Obrtaji pri verglanju uvek oko 300.
Napon pri verglanju nikad ispod 9,5V... Kompresija nije merena ali prosle godine je palio
bez ijednog grejaca po najvećem minusu, motorno kočenje je više nego dobro.
Hoću da proverim i dizne i pumpu... Da, menjao sam i filter nafte, nije do njega. Opiljke nisam našao.
Doduše, desilo mi se jedno dva puta letos da krenem da upalim auto (stanem minut pred prodavnicu
i palim auto koji je već dobro zagrejan) a on samo vergla bez da se nakašlje i sija lampica grejača.
Klasičan simptom senzora položaja bregaste. Ponovim i on upali ko mina. Nikad se nije javio u voznji problem.
Dal je moguće da on po minusu pravi ovakve probleme? Senzor je sivi a makina je focus mk1 1.8 tdci 85kW
Malo se odužih al šta ću...dajte savet za majstora, a usput ako ima neko neku pametnu da kaže nek izvoli.