Poruka
od Molder1974 » sreda, 14. dec. 2016. u 21:08h
Auto je kupljen u Cacku u Autocacku,rec je o onih nekoliko identicnih koje je koristila Privredna komora Srbije kao sluzbena vozila,kupljeni u Grandu ali odrzavani uredno na svakih 12500km isli u servis zato sam kao i kupio...E sad,dosta presli 250000km i dugo stajali na placu,tu su najvise propali...Uradio veliki i mali servis u Autostadu u Cacku i jos:novi kablovi,nove svecice,nov dihtung poklopca motora,nov nosac motora i menjaca dole(stvarao mi vibracije,mislio sam da je zamajac),ocistili mi klapne gasa pa sad ne prelazi 9l na 100 po bord kompjuteru,kupio nove gume,reglirao prednji trap,nov akumulator,farbao branike,menjao sijalice instrument table...i vise sam dekintiran...a opet nije mi to to...ocekivao sam vise jer mi je fokus bio utegnut kao Dambo,ovaj mekan,kilav,pucka nesto kad dodam gas u servisu rekli da je luft u diferencijalu i da je to normalno za tu km!?,preko 3000 obrtaja se dere i huci kao neki dres a ovo padanje temperature mi je kompletno sizofreno...Moram da priznam ocekivao sam vise,fokus i ka su bez greske i ako su sa placa iz italije...Sta jos da promenim da bude dobar?Amortizeri izgleda fabricki,nisu procureli,ali deluju umorno...a termostat cu lako da zamenim,mada navodno ne pokazuje nikakvu gresku...
Najbolji auto je novi FORD