Hvala ti za neke veoma korisne stvari,npr. to za grejanje nisam znao,sad moram da provalim kako se cisti to sve kod mene na orionu mk2 :S hmm..moracu malo da cackam

e imam jedno pitanje na koje mi razliciti ljudi daju razlicite odgovore a to je sipanje euro dizela tacnije euro 350 sa jugopetrola u matore dizelase poput mog umesto d2 ? posto prosle zime smo cale i ja imali problema sa paljenjem navodno koliko ja znam d2 mrzne vec na -8 ustvari zgusnjuje se...nismo mogli da upalimo i pored sipanja aditiva,cak i malkice benzina je bilo sipano

da razredi malo dizel al uzalud sve dok nismo sipali taj euro dizel i moram priznati bio sam u euro tripu

auto je savrseno palio bez dugog verglanja sto se kaze ko mina!

cak su i koliko se dalo primetiti performanse poboljsale,bio je startniji (Koliko god to moze za dizela mrcinu

)i sto je najvaznije nije toliko dimio ko od d2??? e sad u razgovoru sa matorim dogovorili smo se da sipamo mesavinu d2 i euro dizela tokom ove zime posto takodje znam da je euro dosta suvlji od d2 i da moze da dovede do ostecenja bos pumpe a onda se mogu slikati :rolleyes: ....E sad da li je ova moje tvrdnja tacna molim vas za misljenje posto ste svi vi i strucniji i iskusniji od mene....I jos jedno i zadnje pitanje

kako zastiti i gde limariju? gde najbolje to uraditi za neku razumljiviju cenu...hvala unapred...