Moderator: Dragomir
Ne bih rekao da je tako zato sto grejanje radi mnogo pre nego sto kazaljka dodje do pola, odnosno do radne temperature, ako mislimo na istu stvarlukijano piše:E sad nisam toliko stručan, ali pretpostavljam da je i radijator od grejanja takođe povezan kroz dugačku cirkulaciju... samim tim onda faktički nema ni grejanja, dok se voda ne ugreje, a da pri tom termostat dobro dihtuje...
Moraću tako i da uradim, nema mi druge.nikola_focus piše:Uhh, pa ne znam sta da ti kazem, treblo bi takvom voznjom da dodje do pola skale, verovatno je zaglavio. Nije komplikovano da se to skine i proveri, ispustis nekih 4l antifriza iz najnizeg creva hladnjaka, skines interkuler, i videces kuciste termostata, na njega ide crevo. Kuciste je na 3 srafa i skida se gornja polovina gde se kaci crevo, i tu ti je termostat.
Ja mislim da je malo mnogo za termostat toliko para, ima li koja kvalitetna zamena za original po pristupačnijoj ceni???nikola_focus piše:A koji da uzmes, mislim da 2800 za original u Grandu nije mnogo (doduse ja sam uzimao pre desetak meseci, sad je mozda manje), sve ostalo je lutrija