kontam da ide u modele koiji fabricku nose VALEO kvacila. kod fordaljki ide luk i sach.
bududci da zamajac traje oko 100-150 kkm ili ti set kvacila traje toliko,ne vidim potrebu za eksperimentisanjem,zbog toga sto nasa vozila koja uvozimo imaju sva minimum po 150 kkm i ako nije menjano pre nas,mi cemo da to promenimo i mirni smo narednih 100kkm ili ti srpskim prosekom racunano 8-10 god.
mislim da retko ko od nas planira da tera ove polovnjake jos 10 god. tako da nista ne dobija time,ako mu je red da menja set kvacila covek promeni to i tera jos par godina i proda auto,ta varijanata je ispaltiva koliko sam skonatao kod svake sledece promene kvacila...znaci minimum 2 promene seta kvacila ili ti 250kkm. ne verujem da iko u srbiji vozi bilo kojio auto 200 kkm pa neka jekupljen u salonu,jedino sluzbena vozila
a i realno gledano jenom u 100 kkm dati 400-500 evra za kvacilo nije mnogo,mnogo je sto nam se zalomi kako ga kupimo na pijaci odmah posle mesec dva da platimo deo 500 evra a ceo auto kosta 2500 evra./...
u ala sam se raskenjao...