Trenutno u njemu Total 10-40.
Ne znam koliko dugo ga je bivsi vlasnik vozi tako, ali je mali servis radjen pre 2k.
Svakako ću ga zameniti sa 5-30 Formula F. Samo ne znam da li da radim ispiranje motora?
Jel radio neko ovo? Preporuke?

Moderator: Dragomir
Imam u roditeljskoj kući garažu sa kanalom, pa uvek praktikujem da se nakon 80km voznje do matoraca odmah uparkiram na kanal i vrelo ulje ispustim pa tako celu noć ostavim da se cedi!Pančevac piše:ispusti dok je vruce ulje i pusti da se dobro iscedi
Ja koristim iskljucivo original Formulu/ fordovo ulje i filter i plus mu svaki put procistim sa ovim adetivom a zasto svaki put jednostavno volim da mi je motor u perfoktnom stanju kada budes sipao i cujes posle zvuk motora i rad motora bice ti sve jasno zasto sipam svaki put.Loyale piše:A to cudo kosta kao pola malog servisa.Ja sam vise za redovnu izmenu i koriscenje kvalitetnog ulja.
Nije mi jasno zasto pri svakoj zameni ispiras motor.Mislim,sta tu ima da se vise ispere ako sipas dobro ulje koje redovno menjas.
Zemo, cijenim informacije iz prve ruke!bojcistv piše:Moj bivsi komsija (otisao prije rata iz naselja) radi u Opelovom servisu u Svici i kaze da se prije svake izmjene ulja u auto sipa taj Liqui Moly-ijev djavo sto pominje Shakal. To rade na svakom automobilu koje im dodje u servis. On je tamo od 2000. godine i kaze da je to jednostavno procedura bez obzira na kilometrazu i tip motora.
Ima logike da se to uradi jer i najbolje ulje na kraju svog zivotnog vijeka ostavi odredjene prljavstine i naslage na motoru. Moj brat je to sipao u svoju Skodu 1.2 HTP i kaze da motor osjetno mirnije radi i ljepse vuce. Radi se o ovom aditivu
Ja cu pri slijedecoj izmjeni da to sipam u svoj auto definitivno. Ne moze da skodi.
Dakle moj odgovor na pitanje koje si postavio je...Da!
Ne vidim neku logiku, da ako nema koksa onda ce da napadne lezajeve i semeringe?Loyale piše:Cak mislim da mozes i da mu naskodis jer je to opasna hemija puna detergenata koja razgradjuje koks i mulj a posto kod tebe toga vise nema,moze da ti razgradi malo lezajeve i semeringe itd.Mozda gresim ali to mi je logicno.
Nema na cemu zemljace. Samo ti to naspi prije izmjene ulja u staro ulje. Upali motor jedno 10 do 15 minuta da radi i onda sve to lijepo istoci napolje pa naspi novo ulje.charuga77 piše: Zemo, cijenim informacije iz prve ruke!
Uzecu u razmatranje.
Hvala.
Kolega Milan iz Nisa ima 1.6 i njemu je na zameni trosio vise 5-30.dusan80 piše:Na prvoj zamjeni će ga sigurno potrošiti više. Mada mi je potrošnja od 2 litra ulja na 8000 poprilična.
Sta vozis i koliko je prosao da ti toliko trosi?acadimke833 piše:Ako 10-40 ulje trosi recimo 2 l na 8 000 km da li ce isto toliko trositi i 5-30 ili vise ili pak manje?
Da napomen da ima raznih.Tj posto sve pise na nemackom i sobzirom da znam nemacki da vas upozorim da sam u srbiji video isti proizvodjac isto pakovanje kao na slici kao i ovde u nemackoj i bas sam citao na nemackom sta pise na toj tubi sto se prodaje u srbiji.Tamo pise da TEK NAKON 200 KM treba ulje da se zameni.Znaci sipa se u motor i vozis 200 km i onda se menja ulje i filter.I bas me je to zacudilo jer znam da treba auto da radi u leru 10 min i onda se krene sa zamenom.Takvi se u srbii barem sto sam ja nasao prodaju.bojcistv piše:Nema na cemu zemljace. Samo ti to naspi prije izmjene ulja u staro ulje. Upali motor jedno 10 do 15 minuta da radi i onda sve to lijepo istoci napolje pa naspi novo ulje.charuga77 piše: Zemo, cijenim informacije iz prve ruke!
Uzecu u razmatranje.
Hvala.
Zivio.