Moderator: Dragomir
Da vidite sta je izaslo iz mog anlasera kad sam menjao plivajuci, qq lele majko, kao neki veliki sivi sundjer, puuuuun anlaser togaDragomir piše:sto prouzukuje proizvodnju metalnih opiljaka koji ulaze u anlanser pa se pri palenju ponasa kao da je bendiks proklizao.
jesi morao na kraju da vodis u Dascaru ili sam samo ja baksuz?montoya piše:Haha nije hteo ni dinara ali nije imalo smisla pa sam ga castio sa 450e...
E a kako me je presao, ostavim auto ujutru kod njega i odem kod rodjaka, kasnije popodne oko 17h vidim dva propustena poziva od Dragomira, okrenem ti ja RSD kad Gagi kaze pa gde si covece cekamo da kazes sta da radimo, mora ceo menjac da se zameni! Au pomislih sta mi je trebalo da cackam zamajac kada je i onako isao dobroAli onda cujem sa druge strane fona ma salim se gotov ti je auto
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
montoya piše:Haha pa nisam bio upoznat sa tim da voli da presece ljude... A da sam mogao da vozim jos jesam nego ostalo mi je para od svadbe pa rekoh bolje da odradim nesto pametno nego da se zena seti jos neke stvari koju u kuci treba zameniti