Ja ga sipam isključivo na Eko i isključivo na jednoj te istoj pumpi.
Moderator: Dragomir
uu jeee ti si gori od Steve Zigona iz Majstorske radionicedax92 piše: Imam bas i skoro sve racune goriva od kad je kod mene.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Ja juce sipao na Lukoil u Leskovcu...Za evro premium kad sipas za 2000 daju vaucer od 150 dinmezzano piše:A Evro premium, posto ja njega sipam?
milan_gt piše:gore ako u povratnoj turi opet naspe mleko u tu cisternu..
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
The InterceptorShe said it was her or the Ford, since it wouldn't start, i'm stuck with her.
"Ja bez tebe k'o Ford bez 'rđe. Jednostavno ne ide"
http://www.vrelegume.rs/forum/viewtopic.php?f=9&t=28326
u sloveniji mozes slobodno da sipas na molu,imaju odlican alpin dizel,auto se prosto preporodissf01 piše:otkad sam remontovao dizne i pumpu ovo mi je bilo prvi put da sam sipao van EKO pumpe i Petrol u Sloveniji. i od sad ponovo necu sipati na drugoj sem EKO
zajebi i njih nis na bubnju, jedino sa auto puta je ona gore nisova kod kvantasa, ja samo na toj i sipam sada, u umcarima fransiza pudarci isto, grocka nisova dobra na smedervcu u centru, ali nijedna vise u grockoj, ovde u umcarima zaledi prosle zime svima ED, ja nemam gde na drugo mesto, samo mol i ta na auto putu mi bas odgovarala lokacija!dule0911 piše:@darko
Cekaj, tebi su crkle dizne na Mondeu?
Pa jbt gde da sipam onda u pm, ja vec godinu ipo dana sipam na EKO posto sam MOL batalio jer sam isto imao problema sa njima... Jedino da probam neku novu NIS pumpu, jel zna neko da li ona NIS na uzbrdici ka bubanj potoku ima to novo gorivo iz Panceva? Ne znam da li imam neku blizu NIS pumpu kod mene...
Ja sam poceo redovno da sipam na NIS-u u Malom Mokrom Lugu kod male pijace. To ti je usput ako Smederevcem ides ka gradu. Za sad sam zadovoljan...dule0911 piše:Ne znam da li imam neku blizu NIS pumpu kod mene...
macaneli piše:u sloveniji mozes slobodno da sipas na molu,imaju odlican alpin dizel,auto se prosto preporodissf01 piše:otkad sam remontovao dizne i pumpu ovo mi je bilo prvi put da sam sipao van EKO pumpe i Petrol u Sloveniji. i od sad ponovo necu sipati na drugoj sem EKO
I ja tocim na toj, isto zadovoljan...sasa_f1 piše:Ja sam poceo redovno da sipam na NIS-u u Malom Mokrom Lugu kod male pijace. To ti je usput ako Smederevcem ides ka gradu. Za sad sam zadovoljan...dule0911 piše:Ne znam da li imam neku blizu NIS pumpu kod mene...