Moderator: Dragomir
Gde u Kragujevcu? Reci mi samo da je Jezero petrol?Dusan64 piše:Najkrvavije je bilo kada su mi u Kragujevcu u bocu u koju staje 37l,a bilo je u njoj sigurno jedno 10-15l nasuli 38l.. Doduse cena je bila 48din,pa sam se samo nasmejao i produzio.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Danas opet prosao pored nje,BOX PETROL ide na crvenu listu.kubura16v piše:Gde u Kragujevcu? Reci mi samo da je Jezero petrol?Dusan64 piše:Najkrvavije je bilo kada su mi u Kragujevcu u bocu u koju staje 37l,a bilo je u njoj sigurno jedno 10-15l nasuli 38l.. Doduse cena je bila 48din,pa sam se samo nasmejao i produzio.
Oni nisu normalni,isto smo Stefford i ja sipali tako u njegovog Oriona,ne znam tacno kolika je boca bila,uglavnom sipali su 10-tak litara vise neg osto moze da stane. Oni su za izbegavanje,bar sto se plina tice.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
pa i kada se greje isto to isparava u vazduh ko i kada motor sagoreva....Nesa piše:D2 i loz ulje su samo za grejanje. To je puno sumpora,parafina i ostalih primesa... U poslednjih 20g nema d2 u EU pa vidim sve zaribase stariji dizeli,kombiji,kamioni...
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.