ali prvo limarija i mehanika..
Moderator: Dragomir
stefan148 piše:ali fora je uraditi nesto sa onim sto imas xexexexex ako devojka zeli, onda samo napred.
a i zasto ne bi predstavila auto u podforumu automobili clnaova?
jao sto volim kad dobijem podrskuBokiRS piše:Prvo svaka ti cast,retko se srecu takve devojke.
.....I nemoj da prodas auto,bas bi bila fora da izguras to sto zelis
Elem... ne reče nam ti koji je to forum u pitanju ?IvKA piše:Markedjani piše:Ma lako je "uzeti"... ko će to da ti ubaci ?![]()
Tačnije imaš li nekog mazohistu koji bi hteo da se uhvati u koštac sa ovakvim projektom ?
imam ja mnooogo mazohista..... oni bi radili i dan i noc.. to su sve moji prijatelji i takodje su clanovi jednog foruma
BokiRS piše:Taj branik jeste lepsi ali meni je bas fora kad auto izgleda fabricki i nista upadljivo,a zakucava kako ide
Elem... ne reče nam ti koji je to forum u pitanju ?
Lupaju oni iz Auto Bilda, u nekoliko sam brojeva citao kako je to promasen i jako los auto, sa mnogo kvarova. Ako je tako zbog cega ga ima mnogo vise nego VW Lupa, a (Pr)Opel i nema auto za tu klasu.stefan148 piše:koliko ja znam, ford ka je godinama bio best buy sto se tice klase malih gradskih autica... ne znam ko to lupa tako, ali nije ni bitno...
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
pa nisam ja mutava da ne znam makar nesto pored njega, nije nista laki pisao..stefan148 piše:kakav crni fandjo, kakvi bakraci... batali to.
a sto se lakia tice... ne bi me cudilo da je pola stvari on napisao ovde xaxaxaxaxaxax e laki laki xaxaxaxaxaxaxax
pa hvala na podrsci.. prvo moram sad da se skrpim za mehaniku.. i limariju posle posto me danas novcani samar opalio kad sam cula koliko mi treba da bi ga sredila da izgleda onako kao nov.....IvKA svaka ti cast na sto zelis od Ka da napravis azdaju. Samo napred i jedva cekam da vidim sta ces da napravis.