mislim na polovna vozila kod nas u MKD i to na ona koja su kupljena tu s visokim carinama; sada s ovim masovnim uvozom, ušlo je 45000 polovnih vozila za kratko vreme, ušli su uglavnom benzinci, pa se menja i situacija na autoberzi.. međutim gledao sam nedavno, veliki merđa je spao na cenu običnog auta ...rile piše:Ne bih se slozio da je 70% dizel. Aj isteram ja moju fiestu dezilasa i neke benzince, nek sednu da se provozaju da vidim za sta bi se pre odlucili. Za 5l ili 7 8l. I delovi nece da ti riknu ako dizel koristis normalno sa 2/3 gasa najvise. I posto sam auto trazio 5 6 meseci, mozda ste suprotno informisani. 70% benzinci. Bar se to odnosilo za period od marta aprila pa do sad. Ne verujem ni sad da se to promenilo.dimges piše:dizel me nikad nije privlacio, bilo koje marke... najvishe zato sto polovnjaci koji se prodaju su amortizovani, pa zato i na autopijaci je 70% dizel vozila. Kod novih je problem s gorivom koje je toliko loshe da kompjuter ne moze da ga stavi u rang. Veci dizel automobili imaju i problem kad rikne vakum pumpa za servo... a za starije automobile i nema da se kupi nova.. Znaci priznajem dizel ako se vozi minimum 25.000km godisnje... clap
ako počnu na tehničkom da mere gasove biće još gore, mnogo od vlasnika dizela je uradilo dekat...