Ljudi pomagajte
Moderator: Dragomir
- pilauda
- Poruka: 2
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 22:54h
Ljudi pomagajte
Imam problem, otisao mi je prednji nosac motora, u pitanju je Ford eskort IV 1989 godiste, 1,6 benzinac AUTOMATIK, e tu je problem, svi imaju nosace za ove sa obicnim manuelnim menjacem ali niko nema za automatski, jel kazu da je drasticna razlika, okrenuo sam 10tak radnji niko nema, ako bi bili ljubazni da mi pomognete da nadjem to bio bih vam jako zahvalan!
- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
- pilauda
- Poruka: 2
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 22:54h
Re: Ljudi pomagajte
Sima nazalost nema, kao ni njegov drugar ciji mi je broj dao. Rekao mi je da eventualno probam u Grand Motorsu pa da narucim deo, mada ko zna koliko ce to da kosta. Ako se jos neko seti nekog veceg servisa neka javi.
- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Onda najbolje malo da se mozga pa da se nabudzi
Kakav Grand ima da ti oderu kozu s ledja. Angazuj nekog snalazljivog majstora i uz pomoc aparata za varenje neka skarabudzi nesto

Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Nemoj da budzis.... Nikako. Uopste nije lako kao sto se misli posto se sve radi manje vise napamet. Sta god merio nece ispasti dobro i na kraju ce ti nosac udarati u motor i vozices dizela kao ja,ceo auto ce ti se tresti i ispustace cudne zvukove pri svakom skretanju,menjanju brzine.. Trazi dobar nosac dok ga ne nadjes. Ali pre svega vidi kakva je razlika izmedju automatika i manuelnog.. Prednji su svi nosaci,ali predpostavljam da mislis na levi posto desni nema nikakve veze sa menjacem...