Hvala
Moderator: Dragomir
Hvala drug,mogu da te zamolim samo da mi kažeš koje su dimenzije svećice,zanima me dužina navoja ??Jozza piše: ↑petak, 11. dec. 2020. u 10:42hIsključivo platina. Ako je na plin, onda NGK LPG5, u suprotnom može NGK PTR6F-13 ili Denso IT20TT, ostale nisam probao. Ove svećice traju 60.000km, ako je sve ostalo ispravno. Redovno proveravati zazor, jer velik zazor ubije bobinu. Od bobina Motorcraft, Bosch (OEM), FoMoCo, Delphi. Kablovi Motorcraft, FoMoCo, Beru. Ja vozim na plin, Denso svećice, Beru kablovi i Delphi bobina. Jednom sam stavio Bremi bobinu i brzo je crkla.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Hvala puno druže,jako mi znače ti saveti,jer izgleda da je kod mene neko stavio pogrešne svećice,zato sam morao ovako da se informišem,da ne bih načinio istu grešku!
Hvala puno drug,to je prava informacija koja mi je trebala,da više ne nagađam!ljuba power piše: ↑petak, 11. dec. 2020. u 20:39hevo kako izgleda svećica a dužina navoja je 17,5mm.originalna motorkraft oznaka je agfs 22fe13j
![]()
Zdravo druže,zamolio bih te ako možeš da se javiš,poslao sam ti poruku u inbox!?ljuba power piše: ↑petak, 11. dec. 2020. u 20:51hvodi računa pri stezanju,budi nežan,zbog konusnog oblika blago stegni ili moment ključem na 25nm