Imam pitanje u vezi filteta nafte za ford fokusa 1,8 tdci mk 2,
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 30
- Član foruma od: ponedeljak, 6. apr. 2020. u 02:50h
Imam pitanje u vezi filteta nafte za ford fokusa 1,8 tdci mk 2,
Pitanje je da li se kupuje samo ulozak ili ide sa sve plasticnim kucistem u celini?
- ljuba power
- Poruka: 2705
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
Re: Imam pitanje u vezi filteta nafte za ford fokusa 1,8 tdci mk 2,
samo uložak se kupuje
-
Hvala na brzom odgovoru, upravo sam narucio Mann cena 9 eura ovde u Bratislavi..
- ljuba power
- Kontakt:
-
Mislis da se pri montazi lepo postavi gumica?
- vlasta74
- Poruka: 230
- Član foruma od: utorak, 25. sep. 2018. u 17:59h
Ja sam sa tim kućištem filtera imao ozbiljnih problema nakon servisa. Radio sam kod Krbačevića (nikad više), zamenio mi uložak i kad sam krenuo iz servisa na čas, na semaforu, ugasi se. Naguram ga nekako na ivičnjak, šlep služba(20e) i natrag u servis.
Bio auto još dva dana tamo, preuzeo ga, krenem u krug i ugasi mi se u terazijskom tunelu, haos sam napravio od gužve. Zovem ga, dođe čovek, upali ga na brejk kliner, mic po mic, samo da izađemo iz tunela, a onda ortak sa kolima i odšlepa me nazad u servis. Još jedan dan prođe i kaže mi da je kućište filtera oštećeno i da ga je zamenio i još 35e iz džepa.
Nakon par meseci sam menjao akumulator i pogledam to kućište, ono neko izgrebano, prljavo, ko zna odakle ga je nabavio.
Sve u svemu, treba proveriti u kakvom stanju je to plastično kućište da se ne patiš ko ja, pozdrav.
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Bio auto još dva dana tamo, preuzeo ga, krenem u krug i ugasi mi se u terazijskom tunelu, haos sam napravio od gužve. Zovem ga, dođe čovek, upali ga na brejk kliner, mic po mic, samo da izađemo iz tunela, a onda ortak sa kolima i odšlepa me nazad u servis. Još jedan dan prođe i kaže mi da je kućište filtera oštećeno i da ga je zamenio i još 35e iz džepa.
Nakon par meseci sam menjao akumulator i pogledam to kućište, ono neko izgrebano, prljavo, ko zna odakle ga je nabavio.
Sve u svemu, treba proveriti u kakvom stanju je to plastično kućište da se ne patiš ko ja, pozdrav.
Focus C Max 1.8 TDCI, 2005
- ljuba power
- Kontakt:
nije ti ni menjao kućište jer kućište nikad ne ode(osim da pukne pri nekom udarcu).šte misliš kolika je verovatnoća da je kućište otišlo baš posle servisa???zato i kažem obrtatiti pažnju pri zameni filtera!!!
- vlasta74
- Poruka: 230
- Član foruma od: utorak, 25. sep. 2018. u 17:59h
Razumem, samo sam iskoristi priliku da ocenim servis gde sam radio i ako je off. Moderatori, brišite ako sam preterao.ljuba power piše:nije ti ni menjao kućište jer kućište nikad ne ode(osim da pukne pri nekom udarcu).šte misliš kolika je verovatnoća da je kućište otišlo baš posle servisa???zato i kažem obrtatiti pažnju pri zameni filtera!!!
Focus C Max 1.8 TDCI, 2005
-
- Poruka: 654
- Član foruma od: subota, 22. dec. 2018. u 22:23h
to kuciste od plastike je obicno smece