Volan se sam okrece/''vozi''
Moderator: Dragomir
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8364
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Re: Volan se sam okrece/''vozi''
Očigledno da ga nisu pregledali kako treba. Papir zaboravi na njemu može da piše svašta.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
-
- Poruka: 654
- Član foruma od: subota, 22. dec. 2018. u 22:23h
nema sanse da u fordovom servisu ugradjuju neoriginalne delove. pogledaj sliku prednjih diskova i plocica i sve ce ti biti jasno
- mbole
- Poruka: 14903
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Jel se to meni cini ili je ovde plocica neravnomerno potrosena (ili disk)?
Na slici, kao da "zeva" kraj do kljesta za milimetar-dva.
Na slici, kao da "zeva" kraj do kljesta za milimetar-dva.
Djak pesak 

- Lucky
- Poruka: 1084
- Član foruma od: sreda, 3. dec. 2014. u 10:44h
nije mi jasno kako ovoliko vucenje u stranu da ne primetis odmah?
-
- Poruka: 17
- Član foruma od: ponedeljak, 28. okt. 2019. u 20:04h
Juce su me zvao direktor iz Forda i rekao da je pricao sa svojim mehanicarima i da oni garantuju da su pregledali sve i da je sve u dobrom stanju. Da odradim 3D optiku trapa na kvalitetnom mestu, da ce oni platiti racun.
A bukvalno onaj dan kad sam ga kupio nije bilo nista i vozio sam 300 km na auto putu pa nisam nesto ni primetio taj pevi dan cudno. Drugi dan kada sam ovde po grwdu pocep voziti video sam to.
A bukvalno onaj dan kad sam ga kupio nije bilo nista i vozio sam 300 km na auto putu pa nisam nesto ni primetio taj pevi dan cudno. Drugi dan kada sam ovde po grwdu pocep voziti video sam to.
- van
- VIP
- Poruka: 9040
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Јеси ли напумпао / проверио притисак у гумама.
Мој ауто има ударац од пре нго што сам га ја купио . И благо вуче у једну страну када се пусти волан ( једна предљи точак има већи нагиб него други ) . 0.2 бара разлике у притиску гума анулира . Зато ти и кажем да пробвериш притисак у гумама и пробаш са разликом .
Мој ауто има ударац од пре нго што сам га ја купио . И благо вуче у једну страну када се пусти волан ( једна предљи точак има већи нагиб него други ) . 0.2 бара разлике у притиску гума анулира . Зато ти и кажем да пробвериш притисак у гумама и пробаш са разликом .
-
To cu da probam wutra posle optike. Ako ona ne bude radila. Jer sam prekljuceo stavio zimske gume, izbalansirane isto naduvane. Pa cu sa takvim gumama sutra na optiku a ako tamo bude sve ok, probacu sa razlicitim pritiskom.
- sarabo
-
- Poruka: 2082
- Član foruma od: utorak, 6. jun 2017. u 13:16h
Probaj odmah sa različitim pritiskom ne košta ništa samo ćeš znati na čemu si, na optici će ti svakako izjednačiti pritisak i odraditi optiku.
Fiesta 1.8 d ( 1997 )
Focus MK1 1.8 tdci 74 KW ( 2002 )
Focus MK2 1.6 tdci 80 KW ( 2005 )
C max MK1 FL 1.6 tdci 66 KW ( 2008 )
Focus MK1 1.8 tdci 74 KW ( 2002 )
Focus MK2 1.6 tdci 80 KW ( 2005 )
C max MK1 FL 1.6 tdci 66 KW ( 2008 )
- tihi13
- Poruka: 707
- Član foruma od: ponedeljak, 25. sep. 2017. u 18:30h
Meni je tako vukao volan dok nisam uradio centriranje trapa.Pozalio sam se trapadziji da mi volan stoji krivo, " sad cemo to da ispravimo" i sredi covek za 5 minuta.
-
To cu i ja sutra da kazem i da mu pokazem snimak i sve.
Bukvalno se osecam kako kad sam ko klinac vozio bajs, pa se gidon iskrivi i onda sevrda levo desno dok ga ne ispravis.
Bukvalno se osecam kako kad sam ko klinac vozio bajs, pa se gidon iskrivi i onda sevrda levo desno dok ga ne ispravis.

- mbole
- Poruka: 14903
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Volan koji stoji ukrivo je daleko neznija varijanta.
Ako ja dobro kapiram, njemu se tockovi ne vrate u pravac. I to ponekad.
Cak i da se stalno ne vracaju to bi bio manji problem.
Ali ako se ne vracaju povremeno, to onda znaci da je nesto labavo, pa se cas postavi u jedan cas u drugi polozaj, a to je na trapu jednostavno nedopustivo.
Ako ja dobro kapiram, njemu se tockovi ne vrate u pravac. I to ponekad.
Cak i da se stalno ne vracaju to bi bio manji problem.
Ali ako se ne vracaju povremeno, to onda znaci da je nesto labavo, pa se cas postavi u jedan cas u drugi polozaj, a to je na trapu jednostavno nedopustivo.
Poslednja izmena: mbole, na dan četvrtak, 31. okt. 2019. u 22:43h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Djak pesak 

-
Danas sam dosta vozio auto. Bas bas dosta i ono sto je volan leteo levo desno sa zimskim gumama se 95% sredilo (podvlacim i zimske gume su lose). Jos je ostao problem sa volanom koji sam okrece u levo i vuce u levo, to ce se valjda sutra na optici videti i srediti. A onda idu nove gume i valjda ce biti sve tip top. Samo ovo sutra da se sredi.
-
Drugari, bio sam danas na optici. Ispravili su desni zadnji i prednji levi tocak. Covek mi je rekao da prednja leva guma pusta vazduh pa sam otisao da mi poprave. Morali su felnu da obrade i da zamene ventil. Au to ne vuce vise kad vozim u levo niti ljulja levo desno preko rupa. ALI JOS uvek ima problem da volan na prvcu pri malim brzinama padne/oklembesi se u levo. Trapadzija mi je rekao da moze da bude do lose leve gume ili neki mehanicki kvar, ali nista strasno.