Poruka
od dakiva » petak, 21. jun 2019. u 11:25h
Bojim se da se ovde malo pobeglo od teme, ali kada je moj sud o servisu u pitanju stvari nisu tako jednostavne, ne moze da presudi samo jedna stvar.
Svojevremeno je hvaljen izvesni Meze iz Temerina, ne sporim strucnost, ali kada je izneo neki raspali lap top da mi dijagnostikuje kvar ne znam kako odmah nisam napustio servis.
NS focus, takvu neljubaznost u zivotu nisam video, moze biti i najbolji na svetu, ali ....
Kod Maxima nisam dugo bio, poslednji put jos na staroj lokaciji, razumem da imaju mnogo posla (valjda to govori dovoljno o kvalitetu), ali tamo sam uvek imao neki osecaj haoticnosti. Ono sto rade skoro svi doziveo sam i kod njih dva puta, auto zavrsen odavno, ali da sam nisam dosao ili nazvao ko zna kada bi me obavestili.
Ima jos servisa, ali me mrzi da trosim reci, nisu vredni pomena.
E sad zasto izmedju ostalog RSD.
Nekako se konacno uskladim sa Gagijem da dodjem u sredu u 8, potegnem rano iz NS-a, stizem i Gagi nasmejan prilazi autu i vrti glavom levo-desno, kontam nesto me zeza. Vece pre je bilo strasno nevreme i nestalo je struje, bez naznaka kada ce doci. Nijednog trenutka se nisam pokajao sto sam dosao, meni je bio dovoljan pozitivan stav i energija uprkos problemu. Odlucio sam da cekam pa dokle god. Ljudi su poceli da naviru i onda su Gagi i momcu uz pomoc "stapa i kanapa" poceli da resavaju auta, pa su i mog Maxa resili brzo. I pored svega sam ponovo krenuo za NS zadovoljan uradjenim poslom.
Ljubo, mali savet.
Ako uhvatis vremena pokusaj da pronadjes Gagijeve postove dok je jos imao vremena da se bakce na forumu. Tesko ces naci njegov post duzi od dve recenice, a najcesce je odgovarao u jednoj, i nikada se nije hvalio kolicinom posla. Hocu da kazem da ti je dovoljno da nekoga posavetujes kako da resi problem i tu se prica zavrsava, svaka suvisna rec, pa makar i ispravna, moze biti kontraproduktivna po tebe.
Ja ti licno verujem da si extra majstor i kada, ne daj Boze, budem imao neki kvar zbog kojeg ne bih mogao da stignem do Pinosave dolazim kod tebe, pa i da te upoznam, do tada zelim ti srecan i uspesan rad.