Problem je mesto i dizanje auta... mada ni dizanje nije,nasao radnju gde je krokodilka od 2t oko 15e,uzmem 2 (auto + motor) i resio problem dizanja ali mi ostaje problem mesta jer ako radim negde na otvorenom i neko me prijavi mogu da me oderu i do 250e kazne jer je to ovde zakonom zabranjeno a najgori slucaj krivicna prijava...
Banalan primer: coveka uhvatila frka,stiso ga stomak i odradi posao u zbunju pored puta,neko ga video,prijavio,dosla komunalna,prijava i dobije 3 meseca zatvora... ovde ne mosh ni sr*** ko covek

Npr kod kolege u Marburgu na 150km od mene tolerisu takve stvari a ja zivim na obodu Spessart-a,najstarije nemacke sume i ovde videti papiric na ulici je retkost,nenormalno se pazi na okolinu... dosta je reci da nam labudovi,divlje patke,vevericei paunovi trckaraju i jedu iz ruke u parkicu u centru grada,sve ti je jasno...
Ko pre par nedelja,izlazim iz Lidl megamarketa i mal nisam zgazio patku koja je kulirala kod izlaza,bem ti patku... to treba da je u rerni a ne da me saplice

PK kais mi nije problem odraditi jer mogu glumiti da menjam tocak ili sl i to je blic posao ali 2 sata da lezim ispod auta je vec jako sumnjivo...
Tako da ce se PK kais zamenuti sutra a zubcasti cu proveriti jos na par mesta i ako ne,kao sto kaze kolega 500e,original delovi i cao...