Fusion 1.4TDCi cudni zvuci
Moderator: Dragomir
- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Re: Fusion 1.4TDCi cudni zvuci
Pisao sam gore, da ne ponavljam puno, masjstor je proverio grejace i utvrdio da bacaju varnicu, a za motor je rekao da zvuci o.k., i sta bih ja hteo od auta koji je 6 g. star, po njegovoim recima "polovan".milan_gt piše:jesi ti bio kod majstora uopste?
sent from white land..
- milan_gt
ili si paranoican ili menjaj majstora..ne vidim trece i ne vidim kako bi ti bilo ko preko foruma pomogao..
sent from white land..
sent from white land..
- Vladan
Paranoja je majka zdravlja!milan_gt piše:ili si paranoican ili menjaj majstora..ne vidim trece i ne vidim kako bi ti bilo ko preko foruma pomogao..
sent from white land..
Kod majstora cu u svakom slucaju pred letovanje, ja ionako nista ne mogu sam da popravim, ali volim da pokupim informacije, makar ih ne razumeo. Mozda tad odem kod drugog.
A i da ubijem malo vremena, valjda forum i za to sluzi.
- milan_gt
pa sta bi ti pomislio da ja napisem 'kada sam zamenio pregorelu sijalicu fara auto mi bolje pali i bolje radi'? 
sent from white land..

sent from white land..
- Vladan
Pomislio bih da to nema veze s mozgom.milan_gt piše:pa sta bi ti pomislio da ja napisem 'kada sam zamenio pregorelu sijalicu fara auto mi bolje pali i bolje radi'?
sent from white land..
- mbole
- Poruka: 14914
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Um je samo drugi naziv za gomilicu hemije i fizike koja se odigrava u tvom mozgu, tako da je sve ovo dalje samo proizvod tvoje bolesne masteVladan piše:ili su sve to igre koje mozak igra protiv uma

Djak pesak 

- Vladan
Uh, hvala. Taman sam pomislio da je dosao kraj svetu kakav znamo.mbole piše:Um je samo drugi naziv za gomilicu hemije i fizike koja se odigrava u tvom mozgu, tako da je sve ovo dalje samo proizvod tvoje bolesne masteVladan piše:ili su sve to igre koje mozak igra protiv uma
- skydiver
- Poruka: 121
- Član foruma od: nedelja, 16. nov. 2008. u 11:35h
Vladane, proveri ti prvo zvučnike i radio, CD. Čim ti to sve čuješ mora da su ti ili zvučnici produvali, ili crkla muzika 
Moguće da ti je malo oslabio akumulator, i grejači, pa zato teže pali kada je hladan. Ali sve radi i dalje, pa zato ipak i upali. I akumulator i grejači su potrošni materijal, pa ih treba menjati. Za grejače sam našao na 2 godine ili 50.000km, pa ako ti baš smeta, a ti ih zameni...ili pojačaj muziku i teraj

Moguće da ti je malo oslabio akumulator, i grejači, pa zato teže pali kada je hladan. Ali sve radi i dalje, pa zato ipak i upali. I akumulator i grejači su potrošni materijal, pa ih treba menjati. Za grejače sam našao na 2 godine ili 50.000km, pa ako ti baš smeta, a ti ih zameni...ili pojačaj muziku i teraj

- Vladan
Hvala. Do toga sam i ja dosao citajuci razne teme po forumu. Posle 6 godina i 57000Km grejaci rade ali su oslabili, a akumulator pokazuje dobru voltazu ali je verovatno struja oslabila, ili se kapacitet izgubio. A ako i nije to, ubrzo ce biti. Ovako cu jos malo, pa cu pred duzi neki put da menjam.skydiver piše:... I akumulator i grejači su potrošni materijal, pa ih treba menjati. Za grejače sam našao na 2 godine ili 50.000km, pa ako ti baš smeta, a ti ih zameni...ili pojačaj muziku i teraj
- Vladan
pazi ovo, asocijacija - upalim auto, hladan start, ukljucim farove, zatrese malo i dobije dodatni zvuk, oseca se da je nesto dodatno pocelo da se okrece. Mislio sam da to vrti i kad nisu ukljuceni farovi, al'na prazno.Vladan piše:Pomislio bih da to nema veze s mozgom.milan_gt piše:pa sta bi ti pomislio da ja napisem 'kada sam zamenio pregorelu sijalicu fara auto mi bolje pali i bolje radi'?
sent from white land..
- Vladan
Evo ga opet?
Nije paljen od petka u podne do sinoc, circa 56 sati), ovo malo zahladilo, verglanje oko 2 - 3 sec, oko 3x duze nego obicno.
Ponovo paljen jutros pred 9h, posle circa 12 sati, opet tako, malo produzeno verglanje.
Uskoro cu na redovan servis, ne znam da li to uopste da pominjem majstoru? Kapiram da bih morao da ga ostavim preko noci, a to je onda muka jedna,
narocito s obzirom na udaljenost preporucenih servisa.
Kad smo vec kod servisa, posto ce to biti oko 70KKm (prethodni na oko 57KKm), a ranije nikad nije radjeno, planiram da zamenim antifriz i kociono.
Zna li neko koliko to dodatno kosta u odnosu na redovan, mali servis (filteri, ulje, sta vec)?
Nije paljen od petka u podne do sinoc, circa 56 sati), ovo malo zahladilo, verglanje oko 2 - 3 sec, oko 3x duze nego obicno.
Ponovo paljen jutros pred 9h, posle circa 12 sati, opet tako, malo produzeno verglanje.
Uskoro cu na redovan servis, ne znam da li to uopste da pominjem majstoru? Kapiram da bih morao da ga ostavim preko noci, a to je onda muka jedna,
narocito s obzirom na udaljenost preporucenih servisa.
Kad smo vec kod servisa, posto ce to biti oko 70KKm (prethodni na oko 57KKm), a ranije nikad nije radjeno, planiram da zamenim antifriz i kociono.
Zna li neko koliko to dodatno kosta u odnosu na redovan, mali servis (filteri, ulje, sta vec)?