Ford Focus 2 1.6 Tdci 108hp 2005 god
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 4
- Član foruma od: ponedeljak, 21. maj 2012. u 18:23h
Gore navedeni model je narodski receno produvao.
Potrebno je da radim generalku + veliki servis. I da mi preporucite sta jos da uradim u tom paketu.
Motor izbacuje ulje na mjerac ulja i pravi konpresiju na cep od ulja...
Potreban mi je spisak svih djelova koji spadaju u gore navedenoj recenici i njihove cijene da bi iste narucio preko Vas (ovlascenih dilera Forda)
Auto je preslo 150000 km kad sam ga kupio sto se ispostavilo apsolutna laz auto je iz Italije doveden.
I kolika je potrosnja goriva za ovaj model motora. Jer meni trosi oko 7-8l kombinovane vozne.
Edit: Iz Crne Gore sam Tivat
Gore navedeni model je narodski receno produvao.
Potrebno je da radim generalku + veliki servis. I da mi preporucite sta jos da uradim u tom paketu.
Motor izbacuje ulje na mjerac ulja i pravi konpresiju na cep od ulja...
Potreban mi je spisak svih djelova koji spadaju u gore navedenoj recenici i njihove cijene da bi iste narucio preko Vas (ovlascenih dilera Forda)
Auto je preslo 150000 km kad sam ga kupio sto se ispostavilo apsolutna laz auto je iz Italije doveden.
I kolika je potrosnja goriva za ovaj model motora. Jer meni trosi oko 7-8l kombinovane vozne.
Edit: Iz Crne Gore sam Tivat
Poslednja izmena: nebojsa_91, na dan ponedeljak, 21. maj 2012. u 19:49h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Zao mi je sto cujem da ti se ovo desilo 
Prosecna potrosnja bi trebala da je oko 6l ako se ne varam na otvorenom bi trebao da trosi oko 4,5 do 5,5 u zavisnosti od stila voznje u gradu 7l+
Nisi napisao odakle si bar ne u ovom postu. Ako si iz srbije ili okoline bg-a preporucujem ti da svratis do dragomira. Covek ce ti najvise i najbolje pomoci oko popravke vozila.
Sent via Tapatalk

Prosecna potrosnja bi trebala da je oko 6l ako se ne varam na otvorenom bi trebao da trosi oko 4,5 do 5,5 u zavisnosti od stila voznje u gradu 7l+
Nisi napisao odakle si bar ne u ovom postu. Ako si iz srbije ili okoline bg-a preporucujem ti da svratis do dragomira. Covek ce ti najvise i najbolje pomoci oko popravke vozila.
Sent via Tapatalk
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7123
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Ford Focus 2 1.6 Tdci 108hp 2005 god
Samo da bude jasno, ovo jeste forum za ljubitelje marke Ford, ali ovde još uvek nisu zastupljeni "ovlasceni dileri Forda" 

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
-
Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7123
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Oficijalni serviser foruma, kao počasna titula... a ne ovlašćeni servis Ford Motor Company. I ima mala razlika između dilera i servisera. 
Ne želim da drvim previše i da razvodnjavam osnovnu priču, jer Dragomir sigurno može da ti pomogne - ali još će neko da pročita ono što je napisano pa može da stekne pogrešan utisak. Zvanični, ovlašćeni servisi Forda u Srbiji (i u Crnoj Gori) su samo i jedino servisi Grand Motors-a: http://www.ford.rs/Prodajno_Servisna_Mre%C5%BEa

Ne želim da drvim previše i da razvodnjavam osnovnu priču, jer Dragomir sigurno može da ti pomogne - ali još će neko da pročita ono što je napisano pa može da stekne pogrešan utisak. Zvanični, ovlašćeni servisi Forda u Srbiji (i u Crnoj Gori) su samo i jedino servisi Grand Motors-a: http://www.ford.rs/Prodajno_Servisna_Mre%C5%BEa
pozdrav, Bojan

-
Ok moja greska. Samo se nadam da ce dragomir sto prije da mi odgovori i da savjet...