Ja planiram do Crne Gore sledece nedelje pa eto neka ova tema budu, Vasi utisci od ove sezone, cene, preporuke, mozda neki kontakt telefon i sl....

U Kostanjici je 6 ili 7 evra dan po osobi na dan (plus boravišna valjda 80 centi), kuhinja i kupatilo su zajednički. Ako se potrefi da u tvom intervalu nema drugih gostiju, onda nisu zajedničkibojan_kv piše:kakve su cene, jel moze dvokrevetni apartman sa kuhinjom i kupatilom da se nadje za 20-tak evra?
Mi smo prosle godine placali 16e u sezoni sobu sa zajednickim kupatilom i kuhinjom...
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
totti piše:Posebno nam koristi tvoj opis Budve iz prošlog veka![]()
Je l' imaš neki putopis makar od pre 10 godina?
+1, I PECANE PLAZE, smestaji su blizi do plaze, i neplacas lezaljku nego pice kao covek, i imas free parking wc wifi pa cak i pumpu i za dusek free na plazi, al ebes sve to kada te usluze kao coveka, to je ono zasto vredi, stara kultura i vaspitanje prema turistima. I ne samo grcka tu je i turska spanija, treba samo promeniti, ne samo u cg po kamenjaru, 100 km da pesacis do plaze, gde viri cev od kanalizacije, i da te neko zajebava uz to!TBV piše:Juce dosao iz Grcke i ne bi vise otisao u CG ni da je dzabe. Voda u CG prljava, hladna, Crnogorci bezobrazni itd. Jedina dobra stvar je sto moze da se prodje sa nekom manjom sumom novca.
Zato lepo batalis more i odes recimo na Zabljak.Nesa piše:Sta znaci All inclusive u CG? I struja i voda![]()
Ma svugde moze da bude lepo... U CG me nervira bahatost,krimosi,kanalizacija kad se ispusta u morsko dobro itd,a fascinira me priroda.