Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford Club Serbia - Uslovi korišćenja

Pristupanjem forumu „Ford Club Serbia“ (u daljem tekstu: „mi“, „naš“, „Ford Club Serbia“, „https://www.fordclubserbia.org/forum“), saglasni ste, pod punom pravnom odgovornošću, da ćete se vladati prema uslovima i pravilima navedenim u daljem tekstu. Ako se ne slažete sa svim navedenim uslovima i pravilima, molimo vas da forumu „Ford Club Serbia“ ne pristupate i ne koristite njegov sadržaj.

Ovi uslovi i pravila mogu da budu promenjeni u bilo kom trenutku, i premda ćemo uložiti maksimalan napor da vas o tome obavestimo, poželjno je da sadržinu ovih uslova i pravila samostalno razmotrite s vremena na vreme, pošto će koninuirano korišćenje foruma „Ford Club Serbia“, posle takvih izmena i/ili dopuna, podrazumevati da ste se sa istima saglasili.

Naš forum pokreće program pod nazivom „phpBB“ (u daljem tekstu: „oni“, „njihov“, „phpBB softver“, „www.phpbb.com“, „phpBB grupa“, „phpBB timovi“), koji predstavlja softversko rešenje za razmenu poruka i obaveštenja putem Interneta (na engleskom jeziku: bulletin board, message board), koje je objavljeno pod „Opštom javnom licencom (General Public License) v2“ (u daljem tekstu: „GPL“), i koje se može preuzeti sa adrese www.phpbb.com. Naglašavamo da phpBB softver samo omogućava diskusije putem Interneta, i phpBB grupa ne snosi odgovornost za ono što mi dozvoljavamo i/ili ne dozvoljavamo kao prihvatljivu sadržinu ili oblik ponašanja. Za dopunske informacije o phpBB softveru, molimo vas da posetite: http://www.phpbb.com/.

SAGLASNI STE da nećete objavljivati u porukama bilo kakav materijal čiji je sadržaj: nasilan, preteći, pogrdan, ispunjen govorom mržnje, vulgaran, razvratan, klevetnički, ili ma koji drugi sadržaj kojim se krše zakoni zemlje u kojoj živite, zemlje u kojoj se fizički nalazi server na kojem je forum „Ford Club Serbia“ pokrenut, Republike Srbije, odnosno međunarodnog prava. Kršenjem ovog uslova rizikujete da vam pristup forumu bude zabranjen, bez odlaganja i trajno, a da obaveštenje o tome dostavimo vašem pružaocu Internet usluga (ISP), ukoliko smatramo da je to neophodno. Radi lakšeg sprovođenja ovih uslova, IP adrese sa kojih pišete beleže se za svaku poruku pojedinačno.

SAGLASNI STE da „Ford Club Serbia“ ima pravo da ukloni, izmeni, pomeri ili zatvori bilo koju diskusiju, u bilo kom trenutku, onako kako mi smatramo za shodno.

SAGLASNI STE, kao korisnik, da će svaki podatak koji unesete koristeći forum biti pohranjen u našoj bazi podataka. Iako se ovi podaci neće odavati trećim licima bez vaše saglasnosti, ni Ford Club Serbia niti phpBB ne mogu da snose odgovornost za bilo kakav hakerski napad koji može da dovede do toga da tajnost ovih podataka bude kompromitovana.

SAGLASNI STE da ćete se, pored ovih opštih uslova i pravila, pre korišćenja foruma „Ford Club Serbia“ upoznati i sa sadržinom Pravilnika foruma i u potpunosti se pridržavati tamo navedenih pravila.