Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Kontaktirajte administraciju foruma

Poštovani posetioci naše internet stranice:

Ovaj formular je namenjen, pre svega, za kontakt sa administracijom u slučaju poteškoća u pristupanju forumu ili određenim funkcijama naše web stranice - odnosno za slanje predloga za saradnju sa udruženjem Ford klub Srbija.

Molimo vas da imate u vidu da je Ford Club Serbia udruženje ljubitelja automobila, ali nije auto-servis, mehaničarska radionica, niti prodavnica auto-delova.
Na poruke i pitanja vezana za vaše vozilo (redovno održavanje, otklanjanje problema, odnosno nabavku delova i opreme), upućene administraciji kluba putem ovog formulara - nećemo odgovarati.


Umesto ovoga, tu vrstu informacija možete da dobijete učestvovanjem u radu našeg foruma. Objavljivanjem pitanja i odgovora na forumu svi zajedno stvaramo bazu znanja i iskustava. Time olakšavamo i drugim vozačima Ford vozila, koji se kasnije nađu u sličnoj situaciji, da lakše pronađu iste informacije.

Podsećamo naše nove članove da pročitaju pravilnik foruma pre kontaktiranja administracije.

Hvala na razumevanju i saradnji.

FCS Team

Administrator

Ova poruka će biti poslata kao običan tekst, nemojte ubacivati bilo kakav HTML kôd ili BBCode komande. Kao povratna adresa za ovu poruku će biti navedena vaša e-mail adresa.