To znaci da i Fordov 4.0L V6 Cologne motor takodje odlazi u penziju koji se proizvodio 49 godina i napravljen u preko 25 miliona primeraka.
Poslednji Ranger danas je sisao sa trake u Minneapolis, Minnesota.

Moderator: ace1
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
I tako globalni Focus svojih prvih 8 meseci i nije prosao bas slavno na Americkom trzistu.Focus 175,717 (+2%)
fancy piše: Ford treba da promeni imidž jeftinog automobila za redneckse.
globalni model, globalna cena...fancy piše: Ford nije za svakog. Hoćeš Ford? Plati.
Yada, yada, yada... Da li je uopšte bitno koliko se Ford prodaje u Americi?? Zašto je to bitno?Talladega_500 piše:I na kraju se ispostavilo da sam bio u pravu za globalne proizvode, da se nece dobro prodavati u Americi
...
amanzamanfancy piše:aman čoveče dokle ćeš
Auuuuuuuu, al si se sad nalupetaoTalladega_500 piše:... dok je njegova zamena (1999-2007 globalni Focus) bio kralj opoziva, jedna od najvecih kanta koje je Ford ikada proizvodio. Upravo je 2008-2011 USA Focus zasluzan sto danas iko uopste gleda u Focusa na Americkom trzistu jer kao sto rekoh - onaj prethodni globalni Focus je bio kanta nad kantama.
kao i uvek...Talladega_500 piše:I na kraju se ispostavilo da sam bio u pravu
Mora da je zbog toga Golf iz 2002 skuplji nego Focus iz 2006-2007.totti piše:![]()
Prvi Focus je u Evropi proglašen za polovnjaka decenije ...
Ili je ipak moguce, i ovo je samo wild guess, da je Americko trziste mnogo zahtevnije i ono sto je ok u Evropi u Americi je ipak samo ispod proseka?totti piše:ali je moguće da su na američkom tržištu, zbog čuvene američke potrebe za kvalitetom, mogli da prodju i škartovi, tj kanturine...
U istoriji čovečanstva, uvek je bilo mnogo manje pametnih i promišljenih ljudi nego onih drugih, tako da je ovo rezultat toga. Uostalom, mnogo više ljudi, na žalost, voli Karleušu nego što je ne voli. Da li si jedan od njih?Talladega_500 piše: Mora da je zbog toga Golf iz 2002 skuplji nego Focus iz 2006-2007.![]()
Talladega_500 piše: Ili je ipak moguce, i ovo je samo wild guess, da je Americko trziste mnogo zahtevnije i ono sto je ok u Evropi u Americi je ipak samo ispod proseka?
Da, siguran sam da je to razlog zbog koga Volkswageni toliko drze bolje na ceni od Fordova.U istoriji čovečanstva, uvek je bilo mnogo manje pametnih i promišljenih ljudi nego onih drugih, tako da je ovo rezultat toga.